featured

ONUR AIR'E İLETİŞİM DALINDA 6 ÖDÜL BİRDEN !

Onur Air, Türkiye’nin alanında en prestijli iletişim ve reklam ödüllerinin sahiplerini bulduğu Kristal Elma 2016’da 6 ödül kazandı. Onur Air’in “Uçuş Saati” adlı çalışması 2 Kristal Elma ve 1 Gümüş Elma ödülü alırken “En Yalnız Emoji” adlı çalışması ise 2 Gümüş Elma ve 1 Bronz Elma ödülüne layık görüldü. Onur Air böylece bu yılki festivalde en fazla Kristal Elma kazanan havayolu oldu.
28 yıllık bir iletişim geleneği olan Kristal Elma Festivali’nde iletişim sektörünün en iyi işleri yaklaşık 15.000 kişinin katıldığı bir organizasyonda sahiplerini buldu. Onur Air’in iletişime verdiği önem gözetilerek sadece geç saatlerde değil, gündüz de uygun fiyatlara uçulabileceğini vurguladığı “Uçuş Saati” adlı çalışma Promosyon Kategorisi’ndeki Basın ve Açıkhava dallarında 2 Kristal Elma, Turizm ve Taşımacılık Kategorisi’ndeki Basın dalında ise 1 adet Gümüş Elma kazandı.
Sosyal medyada başarılı projelere imza atan Onur Air bu alandaki kampanyalarıyla da ödül almaya devam ediyor. Bu yılki Kırmızı Ödülleri’nde de ödüllere layık görülen Onur Air’in Twitter’da düzenlediği “En Yalnız Emoji” kampanyası; Kampanya – Hizmet Kategorisi Dijital dalında Gümüş Elma, Sosyal Medya Platformu’nun Yaratıcı/Yenilikçi Kullanımı Kategorisi’nde Gümüş Elma, Sosyal Medya’da Ortak Yaratım ve Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçerik Katerogisi’nde ise Bronz Elma ile ödüllendirildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 sene önce

    Önce iletişim’in ne olduğunu açıklasınlarda ödül kolay… Çalışanların Hakkı olan primler ikram paraları aylardır yatmıyor.. Önce onları bi yatırsınlar.

    Cevapla