featured

Corendon hız kesmiyor, havalimanı oteli açmayı planlıyor

Corendon Grubu, Amsterdam’da  bir havalimanı oteli açmayı planlıyor.

Corendon Grubu’nun kurucu ortakları Yıldıray Karaer ve Atılay Uslu, Hollanda’da kurdukları ikinci otelden sonra, şimdi de Amsterdam’da üst katını uçak kokpiti şeklinde tasarlayacağı bir havalimanı oteli açmayı planlıyor.
Corendon’un girişimci ortakları Amsterdam’da bir havalimanı oteli üzerinde çalışıyormuş. Hatta buranın üst katını uçak kokpiti şeklinde tasarlayacakları, bir simülasyon bölümünün de olacağı söyleniyor. Avrupa’daki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Corendon Oteller Grubu, ayrıca tur operatörü olarak operasyon yürüttüğü Rodos, Girit, Amsterdam, İspanya ve Londra’da da çeşitli otel yatırımları için görüşmeler yapıyormuş.Geçtiğimiz günlerde İspanya’nın İbiza Adası’nda da otel açan Corendon, İspanya’yı her şey dahil sistemi ile tanıştırmış, bu yatırım için toplam 25 milyon euro yatırım yapmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 8 sene önce

    Cok yaratici bir fikir. Bunu ancak Korendom ddusunebilurdi zaten.

    Cevapla
  2. 8 sene önce

    Bu kısır turizm dönemlerinde inanılmaz bir çalışma ,efor gösteriyorlar.Ayrıca Avrupa da çok güvenilir bir turizm şirketi Corendon ailesi.Birazcık ta olsa bu kısır dönemde ülke turizmine katkıda bulunacaklar.başarılar diliyorum.

    Cevapla