featured

SÜRPRİZ GELİŞME= FUNDA OCAK IGA'DA…

Bildiğiniz üzere haber ve köşe yazılarımda boş atıp tutmak adetim değildir. Bir nevi ince eleyip sık dokurum. Haber kaynaklarımı kimseye açıklamam. Şu makamdan aldığım veya çok üst düzey yetkililerden aldığım bilgi diyerek habere girmem.
Bu hafta bir köşe yazısı yazdım ve bazı tahminlerde bulundum. Köşe yazımdan aldığım bu paragrafı tekrar yazıyorum. ”
“Şimdilik son kurban, DHMİ genel müdürü Funda Ocak oldu. Aldığımız duyuma göre, Funda Ocak Hanım emekliliğini istemiş…
Benim, daha önce başka kaynaktan duyduğum IGA’ya transfer olacağı idi… (Havalimanı ya da Terminal İşletme Başkanlığı gibi bir konuma. Yani, Kadri Samsunlu’nun paraleli bir konuma…) Şu anda bildiğim kadarıyla IGA’da “İnşaat” ve “İşletme” Yusuf Akçaoğlu’nun Azad edilmesiyle birleştirildi ve ortak işin başına Kadri Samsunlu getirildi.” ( TIKLAYIN) 
İşte bu paragraf tekrar aldığım yeni bilgi doğrultusunda gerçek çıktı ve Funda Hanım İGA’nın İşletme’den sorumlu Genel müdürü olmasına karar alınmış. Kısaca Kadri Samsunlu İnşaat bölümüne, Funda Ocak ise İşletme bölümünde yetkili genel müdürler olacak gibi… Kısaca Yusuf Akçayoğlu’nın İGA’dan ayrılması önceki konuma geri dönüldü diyebiliriz. Bunun yanı sıra yeni bir  kadro yapılanmasına da gidilebilir…Malum olduğu üzere İnşaat bölümünde pek iş kalmadı…
Bu gelişme ile İGA’nın daha güçlendiğini düşünüyor ve her ne kadar resmen açıklanmasa da şimdiden Funda Ocak’ a yeni görevinde başarılar diliyorum.
 
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 5 sene önce

    Bu tür önemli işlerde, işletmelerde, KİT’lerde, işi bilen, denenmiş, başarıları görülmüş, performansı iyi kişilerin getirilmesi kazançtır. Eğer kazanmak ve geliştirmek istiyorsak. İşi ehline vereceksin. İşi, eşe dosta değil, gerçekten en iyi yapacak kişiye teslim edecek ve denetleyeceksin, tabi ileri gitmek istiyorsan.

    Cevapla
  2. 5 sene önce

    Bence doğru olur çünkü işi bilen bir hanım ve emekli. DHMİ genel müdürlüğü görevini senelerdir sürdüren biri göreve getirilmeyecek de kim getirilecek ki.

    Cevapla
  3. işi bilen biri neden olmasın. bize hayırlı olsun demek düşer

    Cevapla
  4. 5 sene önce

    emeklilik beyanıyla yeni üstlenilen görevin zamanı ve içeriği hiç etik olmamış…

    Cevapla
  5. 5 sene önce

    boşa haber yapmazsın Sefa başkan

    Cevapla
  6. yakışır

    Cevapla
  7. 5 sene önce

    hayırlı olsun yakışı

    Cevapla