featured

Sarhoş kadın Spirit Airlines kabin ekibine saldırdı

Fort Lauderdale’den Nashville’e uçan bir kadının Cumartesi günü iki kabin görevlisine saldırdığı ve ayaklarının başka bir yolcu tarafından bağlandığı iddia edildi. Bu, bu yıl ticari uçuşlarda asi yolcularla ilgili binlerce rapordaki en son haber.

Olayın Spirit Airlines’ın NK222 sefer sayılı uçuşunda gerçekleştiğini bildirildi. Havaalanı polisi, saat 19.00 sıralarında Nashville Uluslararası Havalimanı’nda uçağın yanaştığı kapıya çağrıldı.

Tennessean gazetesinin haberine göre mürettebat, memurlara 42 yaşındaki kadının bir kabin görevlisinin saçını çektiğini ve diğerini yumrukladığını söyledi. Bir yolcunun kadının ayaklarını bağlamaya çalıştığını da sözlerine ekledi.

Polis, kadını sarhoşluktan gözaltına aldı. Memurların, onun kanlı gözleri olduğunu ve nefesinde alkol kokusu alabildiklerini bildirdiler.

Kadının kendi başına yürüyemediği ve polislere “Yanlış bir şey yapmadım” ve “beni vur” gibi sözlerle küfürler ettiği bildirildi.

Hapishane kayıtları, kadının kefalet ödeyerek Pazar sabahı serbest bırakıldığını gösterdiği bildiriliyor.
Spirit Airlines ; “Hiçbir tür saldırgan davranışa müsamaha göstermiyoruz ve bu yolcu artık uçuşlarımızın hiçbirinde uçamayacak.

Ekibimize ve yerel kolluk kuvvetlerine yardımları için yardımcı olan misafirlerimize teşekkür ederiz. Bu şahsın kanunlar çerçevesinde yargılanmasını sağlamak için ilgili makamlarla birlikte çalışacağız.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir