featured

Turkish Cargo’dan Asset Lojistik’e İstikrarlı Büyüme Ödülü

Turkish Cargo’nun bu yıl 10’uncusunu düzenlediği ‘Acente Ödül Töreni’nde, 2020 Yılında Pazar Payını En İstikrarlı Şekilde Arttıran Acente Ödülüne Asset Lojistik layık görüldü.

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı global hava kargo markası Turkish Cargo, bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Acente Ödül Töreni’ kapsamında Turkish Cargo’ya katkıları dolayısıyla ve 2020 yılı içerisinde Pazar payını en istikrarlı şekilde artıran acente kategorisinde Asset Lojistik’i ödüllendirdi.

Asset Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Onur Tekin ödül töreni ile ilgili açıklamasında, “Asset, dünya çapındaki başarılarını ödüllerle taçlandıran global bir lojistik entegrasyon markasıdır. Hızlı ve istikrarlı büyüyen hava kargo markamız Asset Air Cargo başarısının arkasında Asset’in yüklendiği sözü ve sunduğu faydaları vardır” dedi.

“Asset Lojistik, ulusal ve uluslararası müşterilerinin istikrarlı iş başarıları için global taşımacılık çözümlerini kolaylaştırma ve entegre etmektedir. Asset’in tüm lojistik çözümleriyle mükemmeliyetçi sonuçlar elde etmek isteyen müşterilerine güven verir. Bize layık görülen bu değerli ödül hem bizim hem de iş ortaklarımızın istikrarlı büyüyen güvenlerinin de bir simgesidir” dedi.

Asset Lojistik’in verimlilik artıran ve tasarruf sağlayan teknolojik alt yapı markası Asset Optimus’un ve yenilikçi lojistik çözümlerini uygulayan güçlü kadrosunun bu başarıdaki payı oldukça büyük. Yakın zaman önce hayata geçirdiğimiz global hızlı kurye hizmetleri markamız Asset Worldwide Express ile bu gelişim heyecanımızı global arenada daha da arttırarak yolumuza istikrarlı bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir