1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olaca

THY İştiraklerinde Zam Heyecanı! Yöneticilere Yüzde 50 Zam yapıldı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY ve iştiraklerindeki şef ve üzeri pozisyonlardaki yöneticilere yapılan %50’lik zam oranını duyurdu. Bolat, bu artışın hayırlı olmasını diledi.

Ayrıca, Bolat, Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri sağlayıcısı olan TGS ve diğer iştiraklerde çalışan personele uygulanacak zamların detaylarının yarın sabah açıklanacağını bildirdi. Bu zam oranlarının 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtildi. Yapılacak olan açıklamanın, bazı önemli detayları içereceği ve durumun tam olarak aydınlatılması amacıyla hazırlanan açıklayıcı bir bildiriyle yapılacağı ifade edildi.

Bolat’ın açıklamasında, “TGS ve diğer iştirak çalışanlarımızın 1 Ocak 2024’ten itibaren uygulanacak zamlar belli olmaya başladı. TGS ile alakalı bilgilendirmeyi yarın sabah yapacağız. Bazı detayları olduğu için tam olarak açıklayıcı bir bildiri hazırlandı. Hayırlı olmasını diliyorum,” ifadelerine yer verildi.

Bu duyuru, THY ve bağlı şirketlerdeki çalışanlar arasında beklenti yaratırken, şirket içindeki mali durumun ve çalışanların refahının iyileştirilmesine yönelik atılan adımların bir parçası olarak görülüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 3 ay önce

    Yüzde 50 zam ile umarım teknik A.ş gelmez. Yüzde 80den aşağısı kabul dahi edilemez.

  2. 3 ay önce

    Şefe %50 zam 3.000 TL fark, müdüre %50 zam tahminen 60-70 bin TL fark. Çok adaletli olmuş.

  3. 3 ay önce

    Hayırlı bir haber çıkacak olsa bangır bangır gelirdi yankıları. Herkes alamayacağı zammı iyice sindirsin diye zaman aşımına bırakılıyor. Daha önce de yaşadık biliyoruz bu duyguları. Önceden kızardım ama şimdi iş yavaşlatan, ağırdan alanlara hak vermeye başladım. Yazık oluyor koca şirkete!

28 Yorum

  1. 3 ay önce

    Bir haftalık haberi ısıtıp ısıtıp tekrar yayınlayınca elinize ne geçiyor çok merak ediyorum.

    • Yönetici 3 ay önce

      Değerli okurumuz haber 26 Ocak 2024, 00:12 tarihinde yayınlandı ısıtıp ısıtıp yayınlamıyoruz saygılarımızla.

  2. 3 ay önce

    Yöneticiye var işçiye yok. Makas her gecen gün açılıyor işçi sürekli sefalete.batiyor. Hani aileydik bizi üvey kardeş yerine koydunuz.

  3. 3 ay önce

    Havacılık yönetimi apron memurları mağdur atama bekliyor gençler beklemekten yoruldu duyun seslerini artık 2023 son dakka dalga geçer gibi 37 kişi çok az duyın gençlerin sesini

    Cevapla
  4. 3 ay önce

    Yöneticileri koruma şirketi sizler yöneticileri korumaya devam edin bazen çıkıp biz büyük bi aileyiz dersiniz sizler yöneticilerin ailesi siniz bizler işçiyiz emekçiyiz şeften müdürlerden amirlerden daha çok çalışıyoruz sağlığımızdan oluyoruz ama çalışmak zorundayız demmiii işine gelirse çalış gelmesse kapı orda inanın mecburiyetten çalışıyoruz bir sefle bir operatörün arasında 2 katından fazla maaş farkı nasıl olur biri anlatsın bana …

  5. 3 ay önce

    Tss %40 zam geldi . Bütün işin büyüğünü tss yapıyor devletin verdiğini bile alamadık. Adalet istiyoruz zaten maaşlara iyileştirme yapacaktiniz onu dahi yapmadınız elimizdkini de aldınız

  6. 3 ay önce

    En az Yüzde 130 olmalı.Hak hukuk varsa!

  7. 3 ay önce

    Tss Yüzde yüz iştirak dediniz yüzde 40 zam nedir? Mazeret 3 gün? TGS ile aynı oranda veriyordunuz ne oldu da garibanların zammından kesiyorsunuz. Biz çalışıyoruz başımızdaki teknik sorumlular yatıyor, denetim yok. Adalet lütfen

  8. 3 ay önce

    Heyecan ?? Nerede ?

  9. 3 ay önce

    En büyük görevleri seni daha fakir yapmak.
    Muhtaç olmanı istiyorlar. Depresif olmanı istiyorlar.
    Çünkü muhtaç ve depresif insanı kontrol etmek kolaydır.
    Bağımsız bir insanı kontrol edemezsin.

  10. 3 ay önce

    Hayırlı bir haber çıkacak olsa bangır bangır gelirdi yankıları. Herkes alamayacağı zammı iyice sindirsin diye zaman aşımına bırakılıyor. Daha önce de yaşadık biliyoruz bu duyguları. Önceden kızardım ama şimdi iş yavaşlatan, ağırdan alanlara hak vermeye başladım. Yazık oluyor koca şirkete!

  11. 3 ay önce

    Otomativ, demir Çelik iş yerlerinde olan sendikalar 2024 yılı itibari ile %98 ve %120 gibi farklı oranlarda zam aldı. %50 zam alırsak bu çalışanları çok büyük sıkıntıların beklediğinin kanıtı olacaktır.

  12. 3 ay önce

    Kabin bile bizden değerli. halbuki kabin handlingten sonra gelmeli.

    • 3 ay önce

      Ya hocam gel allahasen 1 ay programimi yap 1 ayda 3000 civari her milletten insanla muhattap ol gece 3 de sicak yatagindan cik dunyanin bi ucuna git. Colugunu cocugunu gece ucmalari yuzunden gorme. Ondan sonra isime dil uzat, bi bitmediniz. Neyle neyi karsilastiriyosun. Kabin senden tabiki degerli olucak kokpit benden tabiki degerli olucak sen yer hizmetlerinden tabiki degerli olucaksin. Her isin bi zorlugu ve ona gorede kiymeti var. Isime dil uzatmadan once bir gun isimi yap ondan sonra konus. Hicbirsey gorundugu gibi degil. Insanla ugrasmaktansa makinayla ugrasmayi tercih eder herkes sende oyle yapmissin ki bu meslektesin. Ben senin yapamadigini yapiyorum diye degerliyim. Hepimizin kulvari farkli. Isime dilini uzatma. Emegimi küçümseme. Emekci olucaksin bide yaziklar olsun senin gibilere. Senin gibiler yuzunden bu haldeyiz zaten.

      • 3 ay önce

        Bir mesleğin değerini o işin zorluğu belirlemek low iq kardeşim. O işi yapabilecek insan sayısı ve alınan sorumluluk mesleğin asıl ederini işaret eder.

    • 3 ay önce

      Hocam kimse kimseden daha değerli değil. Herkesin kendince zorluk yaşadığı bir işi var. Maalesef herkes bir ben varım başkası yatıyor sanıyor ama öyle değil.
      Teknik çalışan, evet şirketin can damarıdır, uçuşlarin emniyetli uçuşu için olmazsa olmazdır. Lakin kabindeki kokpitteki personelde emniyetli ve yolcu memnuniyetli uçuş için elzemdir. Bunları sıralamak bence yanlış. Şayet şirket sıralama yapıp diğerini ötekilestiriyorsa bu kalbindeki personelin değil şirketin hatasıdır

  13. 3 ay önce

    Ahmad bey eğer olur da Afgan gardeşlerimize bi faydanız dokunursa çok memnun oluruz zira bize faydanızın dokunması mümkün durmuyor.

  14. 3 ay önce

    Yüzde 50 zam ile umarım teknik A.ş gelmez. Yüzde 80den aşağısı kabul dahi edilemez.

  15. 3 ay önce

    nasil olur bu zam oranini kabul etmiyorun.benim sefligim bunu hak etmiyor….

  16. 3 ay önce

    Şefe %50 zam 3.000 TL fark, müdüre %50 zam tahminen 60-70 bin TL fark. Çok adaletli olmuş.

    • 3 ay önce

      Senin şefliğinin yönetici sınıfında olduğunu sanmıyorum ama sen bilirsin….

    • 3 ay önce

      yanlış hesab en kötü maaş 50 bin oluyor nedeni vergi fazl kesiyor

      Cevapla
  17. 3 ay önce

    Biri beni aydinlatsin sefler sendikali degil mi onlarda tis surecine dahil degil mi nasil oluyor bu yuzde 50 zam

    • 3 ay önce

      Bu ücret artışı şeflere bu şekilde yansıtılırsa artık Hüseyin’den Kalan olacağım. 6 bin brüt şeflik tazminatı 9 bin olacaksa ne anlamı var ki uğraşmanın.

      • 3 ay önce

        9 bin şeflik + %50
        çok şükür bence iyi biz şefler için.
        Sonuçta çelebi de çalışıyor olsak daha düşüktü.
        beğenmeyen, kendine güvenen şansını dışarda denesin bakalım kabul alıyor mu?
        ( teknsyenler hariç)

      • 3 ay önce

        Merhaba Mikail Bey eytli çalışanlar olarak ik tarafından personelin cagirildigi bilgisini aldık.Bu yıl icerisinde eyt ile alakalı bir çalışma var mı ? Teşekkürler

    • 3 ay önce

      Arkadaşlar biz Birlik olmadığımız sürece semer vuran çok olur

      Cevapla