featured

THK GEÇMİŞİN HESABINI SORUYOR…

TÜM ŞUBELER
Saygıdeğer Türk Hava Kurumu Şube Başkanları ve Üyeleri, Son günlerde meydana gelen gelişmeler konusunda bilgilendirme zarureti doğmuştur.
Bu çerçevede;
– THK tarafından davet edilen İçişleri Bakanlığı Mülkiye ve Dernek denetçileri çalışmaya başlamış geçmiş döneme ait tüm yanlışlıklar ve müsebbipleri hakkında dosyalar hazırlanmaktadır. – Durumun ağırlığı nedeniyle çağrı yaptığımız Devlet Denetleme Kurulu’nun en kısa zamanda THK konusunda çalışmalara başlayacağı bildirilmiştir. – Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirilen koordinatör Çarşamba günü kurumumuza gelmiş ve takip edilecek yol haritası konusunda mutabık kalınmıştır. – Ayrıca dava dosyalarının hızlı ve sağlıklı şekilde hazırlanması ve sonuçlandırılması amacıyla bir hukuk bürosu ile ortak çalışma başlatılmıştır. – Bütün çalışmaların temel ve ortak amacı kurumun geçmişte uğratıldığı zararları ortaya çıkarmak, belirlenecek yol haritasını uygulamak ve en kısa zamanda Genel Kurul’a gitmektir. – Ancak şu bilinmelidir ki; davalara konu olan kişilerin Türk Hava Kurumu’nun geleceğinde asla yeri olmayacaktır. Takiye veya hülle yolu ile de kurumun bu şahıslara ve uzantılarına da teslimi mümkün değildir.
Bu yüzden 94 yıllık kurumumuz yeniden tertemiz ve parlak bir geleceğe yürürken saygıdeğer üye, delege ve başkanlarımızın bahse konu şahıslara ve uzantılarına ehemmiyet vermemesi önem taşımaktadır. Bilgi edinilmesini ve gereğini rica ederim.
e-imzalıdır A. Bertan NOGAYLAROĞLU THK Genel Başkanı
 
Dağıtım: TÜM ŞUBELER İç Denetim Direktörlüğüne Hukuk Müşavirliğine Özel Kalem Müdürlüğüne İş Sağlığı ve Güvenliği Kısmı İcra, Planlama ve Koordinasyon Direktörlüğüne İnsan Kaynakları Yönetimi Direktörlüğüne Türkkuşu Havacılık ve Eğitim Direktörlüğüne Malzeme Tedariği ve Lojistik Yönetimi Direktörlüğüne Finans ve Mali İşler Yönetimi Direktörlüğüne
TÜRK HAVA KURUMU Genel Başkanlığı Ankara

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 sene önce

    Genel Başkan Ahmet Bertan NOGAYLAROĞLU geçmişte olan yolsuzlukları araştırdıkça rahatsız olup THK’nu olağanüstü genel kurula sürüklemeye çalışanlar neyin ortaya çıkmasından korkuyorlar çok merak ediyorum.
    Gerçi ortaya çıkacak olanları biliyorum da, çıkınca bu ”İT” ler ne yapacak onu merak ediyorum.

    Cevapla