featured

Atatürk Havalimanı'nda terör kurbanları için tören

Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 15 havalimanı personeli için düzenlenen anma töreninde duygusal anlar yaşandı.
 
basliksiz-1-686
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden havalimanı çalışanları için bir anma töreni düzenlendi.
Törene Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal, TAV CEO’su Sani Şener, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ile havalimanında faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve çalışanlar katıldı.
Hayatını kaybedenlerin resimlerinin bulunduğu karanfil içindeki bir masaya ‘Hayatını kaybeden çalışanlarımızı ve yolcularımızı hiç unutmayacağız’ yazılı pankart asıldı.
 
basliksiz-1-683
HELALLİK İSTENDİ
Hazırlanan platform önünde toplanan kalabalık ilk önce saygı duruşunda bulundu. Atatürk Havalimanı Camii imamı duadan sonra hayatını kaybedenler için helallik istedi.
Bu sırada ölen personelin aileleri ve mesai arkadaşları göz yaşlarına hakim olamadı. Anma törenine katılanlar hayatını kaybedenler için hazırlanan platforma kırmızı karanfil bıraktı.
Saldırıda vefat eden havalimanı çalışanı 15 kişinin isimleri şöyle:
Abdulhekim Buğda, Adem Kurt, Ali Zülfikar Yorulmaz, Çağlayan Çöl, Erol Eskisoy, Ercan Sebat, Gülşen Bağdır, Mahmut Mert, Mahmut Çizmecioğlu, Merve Yiğit, Muhammet Eymen Demirci, Mustafa Bıyıklı, Özgür İde, Teyfik Yusuf Haznedaroğlu ve Umut Sakaroğlu.
havalimani-anma-promo
basliksiz-1-685
basliksiz-1-684

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir