featured

American Airlines maske nedeniyle 20 kişilik aileyi uçaktan indirdi

Hawaii’li bir ailenin tatili başlamadan neredeyse sona eriyordu. Bir kabin memuru, 20 kişilik bir aile grubundan birinin yüz maskesini yanlış bir şekilde taktığı için Pazar günü Salt Lake City’den ayrılmak üzere olan bir American Airlines uçağından inmelerini istedi.

Birden fazla medya kuruluşu, Bay Scott Wilson ve ailesinin tatilinin neredeyse raydan çıktığını yazdı. On yetişkin ve on çocuk, Pazar günü American Airlines’ın AA1214 uçuşunda Dallas’a gidiyordu. Sabahın erken saatlerinde, Salt Lake City’den uçarak Dallas Fort Worth’a varmışlar ve  orada yaklaşık bir saat kadar bekledikten sonra Honolulu’ya, sabah uçuşu olan AA5 seferi ile  uçacaklardı. Boeing 777-200 ile yaklaşık dokuz saatin ardından ardından Hawaii sahilleri Bay Wilson’un ailesini ağırlayacaktı.

Bay Wilson’ın söylediği gibi, aile grubundan bir kişinin maskesi koltuğa otururken yanlışlıkla   burnunun altına kaydı. Bu hata hızla düzeltildi, ancak bir kabin memuru bu hatayı gördü ve on yetişkin, on çocuktan oluşan 20 kişilik gruba uçaktan ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Bay Wilson’a göre, uçağa girdiklerinde ilgili kabin memuru yolculara bağırıyor ve onları kızdırıyor, kötü bir davranış sergiliyordu. Sonuçta aile uçaktan indi. American Airlines yer personeli kabin memurundan daha anlayışılı davrandılar, onlara yardımcı oldular ve değişik uçaklarla Havaii’ye uçurdular.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir