featured

Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da Şampiyon Real Madrid oldu

19-21 Mayıs tarihlerinde Litvanya’nın Kaunas şehrinde Zalgirio Arena’da gerçekleşen Turkish Airlines EuroLeague’in Final Four mücadeleleri Real Madrid Şampiyonluğuyla sona erdi. Real Madrid (İspanya), şampiyonluk maçında rakibi Olympiakos (Yunanistan)’u 79-78‘lik skorla mağlup ederek EuroLeague kupasını müzesine götürdü. FC Barcelona’yı (İspanya) 78’e 66’lık skorla mağlup eden AS Monaco (Fransa) ise seriyi üçüncü olarak tamamladı.

Final Four’un açılış maçları cuma gecesi Olympiakos (Yunanistan) ile AS Monaco (Fransa) ve ardından FC Barcelona (İspanya) ile Real Madrid (İspanya) arasında oynandı. Final maçının en değerli oyuncusu (MVP) olan Real Madrid’li Walter Tavares 1 milyon Miles&Smiles Mili ödülünü Türk Hava Yolları İletişim Başkanı Rafet Fatih Özgür’den teslim aldı.

Ahmet BolatFinal mücadelesi sonrası düşüncelerini dile getiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Kaunas’ta düzenlenen Turkish Airlines Euroleague Final Four’da Avrupa basketbolunun en büyük takımlarının mücadelelerine bir kez daha tanık olmak büyük bir zevkti ve aralarından Real Madrid Şampiyon olmaya hak kazandı. Avrupa’nın en büyük basketbol turnuvasına isim sponsorluğunun 13. Yılını kutlayan Türk Hava Yolları, sporun birleştirici gücüne ve basketbolun ülkeleri ve kıtaları aşan tutkusuna inanıyor. Türk Hava Yolları Euroleague’in giderek genişleyen rota ağımıza benzer şekilde büyüyen küresel erişimine olan inancımızla, kıtanın en rekabetçi basketbol organizasyonunu güçlü bir şekilde desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Euroleague Basketbol Başkanı Dejan Bodiroga, ‘’Böyle olağanüstü bir Final Four’a tanık olduğum için büyük bir memnuniyet duyuyorum. Real Madrid, Olympiakos, AS Monaco ve FC Barcelona, bize üst düzey bir gösteri sundu. Şampiyon Real Madrid’i 2023 Turkish Airlines Euroleague şampiyonu olduğu için tebrik ediyorum. Zalgirio Arena’da binlerce taraftar, uyum içinde aktivitelerle dolu bir hafta sonu geçirdi. Tüm ortaklarımızın iş birliğini vurgulamak ve isim ortağımız Türk Hava Yolları’na en derin şükranlarımı sunmak istiyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1 F4 PHOTO

Real Madrid takımında forma giyen Rudy Fernandez şampiyonluk maçı sırasında havada kaldığı 1.05 saniyelik süreyle “Flight Time Şampiyonu” oldu. Rudy Fernandez, Türk Hava Yolları Miles&Smiles’tan 105.000 Mil ile ödüllendirildi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 3 F4 PHOTO

 

Yarı final maçında ilk periyot sonrasında gerçekleşen “Şanslı Koltuk” yarışmasını kazanan seyirci 100.000 mil ödülün sahibi oldu. Ayrıca fanzone alanında üç gün boyunca düzenlenen Jump&Dunk yarışmasında en uzun sürede havada kalan ve en uzağa sıçrayan 3 taraftara da Miles&Smiles’tan 50.000’er Mil ödül verildi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 2 F4 PHOTO

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir