featured

Turizm Canlanıyor! Rusya-Türkiye Uçuşları İçin Tarih Verildi

Rusya, Türkiye ile uçak seferlerini 22 Haziran’dan itibaren yeniden başlatıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy karara ilişkin “Önümüzdeki süreçte diğer ülkelerle de yürüttüğümüz diplomasi trafiğinin meyvelerini Rusya ile olduğu gibi alacağımızı umuyorum” dedi.

Rusya Başbakan Yardımcısı Golikova, Türkiye ile uçak seferlerini 22 Haziran’dan itibaren yeniden başlatılacağını duyurdu. Golikova açıklamasında “Türkiye’de incelemede bulunan uzman heyetin vardiği sonuçlara göre Türkiye ile uçuşların 22 Haziran itibariyle tamamen başlatılması kararı alındı” dedi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY’DAN AÇIKLAMA

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy uçuş kararına ilişkin yaptığı açıklamada “Rusya’nın 22 Haziran itibarıyla ülkemize uçuşları tekrar başlatması güvenli turizm adına ülkemize olan güvenin bir göstergesidir. Önümüzdeki süreçte diğer ülkelerle de yürüttüğümüz diplomasi trafiğinin meyvelerini Rusya ile olduğu gibi alacağımızı umuyorum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 3 sene önce

    Güya herkesin gıpta ettiği,kıskandığı,şahlanmış,büyümüş,gelişmiş,zenginleşmiş ülkemiz, aleyhimize ne varsa yapan,askerlerimizi şehit eden, pkk’ya resmi ofis ve kamp açma izni veren dünyadaki tek ülke olan virusün sıçrama yaptığı Rusya, ülkemize uçuşlara başlayacak diye zil takıp oynayacak. Yazık…

    Cevapla
  2. 3 sene önce

    Vakaların patlama yaptigi Rusya…testsiz,maskesiz aşısız gelip virüsü yayacaklar.adamlara muhtaciz.acaba bizi bunlarin eline birakip yigidi namerde muhtac edenler bir gram utanmalari var mi?

    Cevapla
  3. 3 sene önce

    Yeteri kadar yalvarsaydık 21 Haziran’da da başlayabilirdi. Yeteri kadar yalvaran basiretli devlet adamları istiyoruz.

    Cevapla
  4. 3 sene önce

    Adamlar gelsede laf gelmesede, bit git işine kardeşim. Turist gelsin memlekete iş olsun çalışalım. 2 yıldır aile geçindirme derdindeyiz sen ise abuk sabuk yazmışsın…Hesabında cukkalar dolu sanırım…

    Cevapla
  5. 3 sene önce

    Gelmese niye laf edecekmişiz kardeşim????? Geliyorsa da insan gibi gelsin, yesin, içsin sonra da defolup memleketine gitsin. Bu arada benim hesabımda “cukkalar” yok. Üstelik borcum da çok… Bak, iyi dinle; Ruslar şimdi geliyorlar. Sen istediğin kadar “cukka” doldur. Hatta bir sonraki sene yine yalvar, yine gelsinler. 2 senedir bir tek sen mi aile bakıyorsun? Tek sıkıntıda olan sen misin? Herkes bu kapıdan ekmek yiyor. Ama ekmek yiyeceğiz diye elin Rus’unun sana yaptığı “aşağılık” muameleyi kabul mü edeceksin??? Bak, şimdi oralarda hastalığın varyasyonları çıkmış.. Kimin memleketi daha güvenli şimdi???? Kinayeli bir şekilde “yapılan iş insana yakışır olsun, milletin şerefi, devletin onuru zedelenmesin” dedik diye abuk subuk mu konuşmuş oluyoruz?? Nasıl adamlarsınız…?? Cukkaymış! cukkanız batsın! İlkokulda okumadıysan eğer, gidip Ömer Seyfettin’in “Pembe İncili Kaftan” hikayesini bir oku da “adamlık” nasıl olur bir öğren. Bu üstün karakteri, kişiliği insanlar çocukken öğreniyorlar. Pek ümidim yok ama, şayet okuduğundan nasiplenirsen, yazdıklarından belki biraz utanırsın da, her şeyin para “cukka” ile ölçülebilir bir karşılığının olmadığını anlarsın.

    Cevapla