featured

THY’NİN İKRAM UYGULAMASINA YENİ DÜZENLEME

THY dış hat seferlerinde uyguladığı ikram konseptinde değişiklik yapacak.
THY dış hat seferlerinde uyguladığı yiyecek servisinde değişiklik yapacağını açıkladı. Dış hat seferlerinde 2-2,5 saatlik uçuşlara kadar ekonomi sınıfındaki soğuk salata ve meze yerine iç hatlardaki gibi yolcu arasında tost olarak bilinen sıcak sandviç uygulaması başlatacak.
Tüm dünyada havayolu şirketlerine azalan talep nedeniyle şirketler maliyetleri düşürmek için farklı uygulamalar başlattı. THY geçtiğimiz mayıs ayında iç hat seferlerindeki kutu servisini kaldırarak sıcak sandviç uygulamasına geçmişti. 15 Temmuz süreciyle birlikte tarihinin en zorlu dönemecinde olan THY, kış sezonuyla birlikte birçok konuda tasarruf tedbirleri uygulamaya başladı. İç hat seferlerinde uyguladığı sıcak sandviç servisini toplam 1,5 saatlik dış hat uçuşlarında da uygulamak için harekete geçti.
Sadece sıcak sandviç verilecek hatlar
Soçi, Beyrut, Köstence, Bükreş, Selanik, Karadağ, Atina, Odesa, Dubrovnik, Kherson, Priştina, Üsküp, Tiran, Belgrad, Cluj, Dnipropetrovsk, Kiev, Saraybosna, Sofya ve Varna.
Hem sıcak sandviç hem de kek verilecek hatlar
Astrahan, Budapeşte, Erbil, Hurghada, Ljubljana, Nahçıvan, Prag, Salzburg, Varşova, Bağdat, Batum, Graz, Süleymaniye, Lviv, Napoli, Rostov, Tiflis, Zagrep, Bologna, Kahire, Bakü, Oblasti, Malta, Necef, Şarm el Şeyh, Moskova Vnukovo, Katanya, İskenderiye, Kösice, Minsk, Zaporijya, Stavropol, Vilnius.
(kredihaber)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 7 sene önce

    Yönetemezsen böyle basit yollara girersin, daha bakalım neleri iptal edecek Ilker beyefendi. Demekki öyle kasılmakla, her ortamda sırıtmakla, hava atmakla olmuyor bu işler.

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Hic te iyi olmayacak baska firmaya bakalim artik

    Cevapla