featured

THY’den iddialara yalanlama: İtibar etmeyin

 

Türk Hava Yolları (THY), İBB Sözcüsü Murat Ongun’un yolcuların kişisel verilerinin paylaşıldığı yönündeki iddialarını yalanladı.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İBB Sözcüsü Murat Ongun’un iddiaları üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun’un İstanbul’daki kar yağışı sırasında Cenevre’de kayak tatilinde olduğu ortaya çıkmış, durum üzerine Ongun, seyahat bilgilerinin THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından servis edildiğini öne sürmüştü.

‘GERÇEĞİ YANSITMIYOR’

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, yolcuların kişisel verilerinin paylaşıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Yahya Üstün paylaşımında, ‘Dünyanın 128 ülkesinden ağırladığımız misafirlerimizin kişisel verilerini hiçbir ayrım yapmaksızın koruyoruz. Bu konu hakkında kendi çıkarları doğrultusunda yanıltıcı paylaşım yapan kişi ve haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz.’ ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Sel olur tatile gider, deprem olur kayağa gider, yoğun kar yağışı olur beyimiz balık yemeye gider. Zehir zıkkım olsun, okuyup beğenmeme tuşuna basanlara iki kere zehir zıkkım olsun. İstanbul’u yönetemeyen zihniyet Ülkeyi yönetecekmiş, ama olurda iktidar olurlarda hiç şaşırmam. Aslında Binali beye çok kızgınım niye havacılık sektörünün önünü açtıki eskiden sezonluk şirketler vardı 3 ay para verirdi 3 ay vermezdi sonra kapanır giderdi. Sky Logonun posterini görenler ne demek istediğimi anlarlar. THY 40-50 uçakla uçardı bugün “Geleyemen” sevdiğiniz Avrupalı şirketler deli gibi uçar sizde anca çit dışından uçakları seyrederdiniz. Neyse niye kendimi yoruyorum yazmaya ki anlamayan cahil trol klavye delikanlılarına ibret olsun Ekrem efendinin icraatları. Ha bir de ne diyordu ben böyleyim alışacaksınız.

    Cevapla
  2. 2 sene önce

    iBB sözcüsü elinde belge/delil olmaksizin nasil böyle büyük bir itham da bulunabilir? Devletin böyle bir gozbebegi kurumuna böylesi bir saldirinin kime ne faydasi var? Bu neyin kini Allah askina yaaa? Siyasiler ülkenin menfaatine ugrasmak yerine birbirine vurmak adina resmen ulkeye ihanet ediyor. Yazik ki na yazik

    Cevapla