THY

THY Moskova’dan Antalya’ya yapacağı bazı seferleri iptal etti

Türk Hava Yolları Mayıs ayı başında Moskova’dan Antalya’ya gerçekleştireceği bazı seferleri iptal etti.

Özellikle 28 Nisan, 1, 3, 4 ve 5 Mayıs tarihlerinde Vnukovo’dan kalkacak olan TK 3732/33 ve 2 Mayıs’ta Domodedovo’dan kalkacak olan TK 3954/55 ve TK 3990/91 sefer sayılı Anadolujet uçuşları iptal edildi.

Uzmanlar, bu yıl Türkiye güzergahlarındaki kotaların 2022’ye kıyasla daha fazla teyit edildiğini hatırlatıyor. “Şu anda Türkiye’deki tatil beldelerine uçan beş Türk ve 11 Rus havayolu şirketi var. Türk Hava Yolları sadece Moskova’dan Antalya’ya günde iki tarifeli uçuş ve dokuz charter uçuş gerçekleştiriyor” dedi. Geçen yıl 750 olan uçuş sayısına kıyasla yaz sezonu için toplam 1200 uçuş planlanıyor.

Türkiye’ye yönelik tur fiyatlarının önemli ölçüde arttığı dikkate alındığında, belirli tarihlerdeki talep, ilan edilen uçuşları doldurmak için yeterli olmayabilir. Tur operatörleri bazı uçuşları kaldırabilir ve turistlere yeniden rezervasyon yapabilir.

Moskova – Antalya hattındaki arz ve talep dengesizliği, uçak biletlerinin düşmesiyle kanıtlanıyor. Hem Nisan sonunda hem de Mayıs ayında ucuz seçenekler bulunabilir.

Örneğin, 18-25 Nisan tarihleri arasında Türk tatil beldesine uçmak için 23 bin ruble alınabilir. AZUR air gidiş-dönüş uçuş için böyle bir fiyat sunuyor.

AZUR air

S7, Mayıs ayındaki hafta sonu da dahil olmak üzere 7-13 Mayıs tarihleri arasında 24 bin rubleye bilet satıyor. Aeroflot’un 21-26 Mayıs tarihleri arasındaki uçuşları da aynı fiyata rezerve edilebiliyor. S7

rusya havayolu

©AirlineHaber.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir