featured

TANIMADIĞI ADAMIN KIZI İÇİN UÇAK BİLETİ ALDI

2 yaşındaki kızının uçak bilet parasını ödeyemeyen çaresiz babanın yardımına tanımadığı bir kadın koştu ve kızın bilet parasını ödedi.
Uçağa biniş kartını almak için check in bankosuna giden baba, henüz 2 yaşına yeni girmiş kızı için de bilet alması gerektiğini öğrendiğinde şok oldu.
Adamın kızına yeni bir bilet almak için yeterli parası yoktu.

 Yan kontuarda bulunan yardım sever bir kadın tüm olaya tanıklık etti ve hayatında ilk defa gördüğü adamın kızı için 749 Dolarlık bilet ücretini ödedi.

Olay anına tanıklık eden bir başka yolcu da çaresiz kalan babanın durumunu ”Love What Matters” adlı bir sosyal medya grubunda şu sözlerle paylaştı:
”Bu kadın takdir edilmeli. Bir beyefendi uçuş işlemleri için check in yaparken banko personeli kızının yaşını sordu. Adam kızının 2 yaşına yeni bastığını söyledi. Personel daha sonra kızının bileti olup olmadığını sordu. Adam şaşırdı çünkü kızının yaşı dolayısı ile ücretsiz seyahat edebileceğini düşünmüştü (Rezervasyon yaparken kızı 1 yaşındaydı fakat Ocak ayında 2 yaşına bastı).
Adam büyük hayal kırıklığı yaşadı. Adam uçuşu için tekrar rezervasyon yapamayacağını ve kızına bu kadar kısa süre içerisinde bilet alamayacağını belirtti. Geriye döndü ve bir kaç kısa telefon görüşmesi yaptı. Kızına sarıldı ve ellerini başının üzerine koydu, belli ki büyük üzüntü içerisindeydi.
Check in bankosunda yanında işlem yapan bir kadın yolcu tüm olaya şahit oldu. Adamın yanına gitti ve sorunun ne olduğunu sordu. Biraz konuştuktan sonra adam ve kadın beraber check in bankosuna doğru yürüdü.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ fft16 mf8704891
 
Adamın kızını işaret ederek: ”Kızın biletini almak istiyorum”dedi.
Personel ”Bu biletin ücretini biliyorsunuz değil mi?” diye sordu.
Kadın da ”Sanırım 700 Dolar kadar değil mi?” dedi.
Personel ”749 Dolar” diye yanıt verdi.
Kadın onayladı ve kredi kartını çıkardı. Ben de oradaydım ve ona ”Tanrı seni korusun” dedim. Biletin çıktısına aldılar. Personelin tüyleri diken diken oldu ve adam kadına sarılarak daha sonra biletin parasını ödemek için adını sordu.
Kadın da ”Lafı bile olmaz” diye yanıtladı.
Yardım sever kadın adama ve kızına ne pahasına olursa olsun yardım etmek istedi. Lütfen bu hikayeyi paylaşın çünkü böyle insanlar saygınlaştırılmalı.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 7 sene önce

    Şimdi bu kadın Müslüman değil diye cehenneme mi gidecek?

    Cevapla
    • Nerden biliyorsun … Allah dilerse her şey olur

      Cevapla
    • 7 sene önce

      Sen böyle bir soru soruyorsan sen önce kendin cennete gitmeye bak senin bu sözün seni cehenneme götürür Allah adili mutlak tır cehenneme atsa bile ona orada bir cennet yaratabilir . Mesela karlı fırtınalı bir gecede evinde sıcak sıcak çayını içmen gibi..

      Cevapla
    • 7 sene önce

      Kardeşim yapılan iyilik boşa gitmez belki yaptığı iyilikler onu cennete koymasada zayi etmez Cennete gitmenin şartı imandır. İman olmadan cennete gidilmez.öncelikle bilmeliyizki Allah adildir adaletli davranır.elbetteki o insanlara müslümanlık doğru anlatılmadıysa mesul olmazlar cennete gitmeselerde cehenneme de gitmezler belki arafta kalırlar veya cehennemde bir cennet olabilir ama bilerek müslümanlığa girmeyenler ebedi cehennemliktir.bir din adamı değilim yanlış ifade ettiysem affola

      Cevapla