featured

TAI, İNGİLTERE’YE ÇIKARTMA YAPACAK

TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ İNGİLTERE’YE YENİ LOGO VE PROJELERİ İLE ÇIKARTMA YAPACAK
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, dünyanın en önemli havacılık fuarı arasında yer alan Farnborough Airshow’a (FIA) katılım gösterecek. 16 – 22 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenecek fuara şale ile katılım sağlayacak. Yeni logonun tanıtılacağı dünyanın en büyük fuarında, Eylül ayında ilk uçuşu planlanan T-625 Özgün Helikopter ve İnsansız Hava Aracı ANKA’da fuarda sergilenecek. Bugüne kadar Kara Kuvvetlerine 36 adet teslim edilen ve Türkiye’nin en büyük savunma ihracatının gerçekleştirildiği T129 ATAK helikopterimiz ise uçuş gösterisi yapacak.
İNGİLTERE’DE İLKLER YER ALACAK
Türk Hava Kuvvetleri’nin ve uluslararası pazarın kısa dönemdeki ihtiyaçlarını hedef alarak, jet eğitim ve hafif taarruz uçağı geliştirilmesi amacıyla başlatılan HÜRJET mock-up ilk defa FIA 2018’de sergilenecek. Türk mühendisler ve teknisyenler tarafından geliştirilip, uluslararası pazara sunulan özgün ürünleriyle iddialı yükselişini sürdüren Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, dünya havacılık sektöründe şimşekleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son dönemde havacılık ve uzay alanında yaptığı atılım ve iş birlikleriyle adından sıkça söz ettiren Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, FIA 2018’e HÜRJET mock-up götürerek bir ilk daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
Buna ek olarak, geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin yeni logosunun İngiltere’de de tanıtımına devam edilecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir