featured

PEGASUS AVRUPA'NIN GÖZDE ŞEHİRLERİNE İNDİRİMLİ UÇUYOR

Avrupa’nın gözde şehirleri, %35’e varan indirimli fiyatlarla Pegasus’ta!

Uçmanın herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus Hava Yolları, kış aylarında Avrupa’nın en gözde şehirlerini keşfetmek isteyenler için seçili Avrupa hatlarını kapsayan özel bir kampanya başlattı. Her ayın başında düzenlenen geleneksel “Uç Uç Günleri”nin Kasım ayı kampanyası kapsamında biletlerini 2-3 Kasım tarihleri arasında alanlar, 1 Aralık 2017 – 15 Mart 2018 tarihleri arasında Prag, Budapeşte, Barselona, Madrid, Londra-Stansted, Berlin, Roma ve Viyana’ya %35’e varan indirimli fiyatlarla uçabiliyor. Pegasus’un Kasım ayı Uç Uç Günleri kampanyası Pegasus Plus üyelerine %35, üye olmayan misafirlerine ise %25 indirimli uçma fırsatı sunuyor.
Kasım ayı “Uç Uç Günleri” indiriminden, Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce 

 www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak faydalanabilir ve Pegasus Plus ayrıcalığı ile seyahat etmenin tadını çıkarabilirler.

Pegasus’un 72’si yurt dışında olmak üzere toplam 40 ülkede 109 uçuş noktası ve kampanyalarıyla ile ilgili detaylı bilgilere üzerinden ulaşılabiliyor. 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir