featured

PARÇALANAN BAGAJDAN KAYBOLAN EŞYALAR VE YAZIK OLAN BİR TATİL

Havaalanı bagaj bandında valizi parçalanan Amelia-Grace Beard isimli genç, Londra Stansted Havalimanı’ndan uçağa bindiğinde, tatil heyecanı içindeydi. Rodos’a gidecek 18 yaşındaki genç kızın 1,680£ parasına yazık oldu. Uçak Yunanistan’a geldiğinde, valizinde mayoları ve kıyafetleri vardı.
Genç, Nisan ayında doğum günü hediyesi olarak bir arkadaşından, dört yıldızlı Ege Breeze resort’unda her şey dahil tatil hediyesi almıştı. Ancak Yunanistan’a ayak bastığı anda tatil cehenneme dönüştü.
Rodos’a devam edecek genç kıza verilen bavul parçalanmıştı. Kendisine yeni bir çanta verildi ama kıyafetlerinin çoğu ve makyaj malzemeleri yoktu.
Ryanair için 418 TL’lik dönüş biletlerini almıştı ve çantasında 800 £ tutarında kıyafet, ayakkabı, mücevher, makyaj ve elektronik bulunuyordu.
Havayolu ve havaalanı personelinin davranışları kabaydı ve hasar için sorumluluk almaktan kaçındılar. Valiz bagaj bantında yırtılmıştı ama havayolunun ilgisizliği daha da sinir bozucuydu.
Bir Stansted sözcüsü: “bagajın taşınması ve teslim edilmesi, check-in’ den sonra havayollarının sorumluluğundadır derken, meselenin iyi ilişkiler içinde çözülmesini umduklarını belirtti.
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 7 sene önce

    Hızlı ve guncel bize ulastiginiz icin tüm ekibinize teşekkürler.

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Hızlı ve guncel bize ulastiginiz icin tüm ekibinize teşekkürler.Başarılarınızin devamını dilerim

    Cevapla
  3. 7 sene önce

    Bagaj içerisine değerli eşyalar koymak yasak IATA kuralları gereği konulan değerli eşyaların sorumluluğu yolcuya aittir , bilet alırken okudum onaylıyorum bölümünde yazıyor okusun öyle uçsun

    Cevapla