featured

Özçelik-iş’ten bilgilendirme

Özçelik-iş üyelerini bilgilendirdi;

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ b63cce5f de97 4f52 ab61 b2805f7aed6f

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. 5 sene önce

    Sendikacilar bundan 1-2 seneye baslarina,cocuklarina veya ailelerine kaza- hastalik geldigi zaman umarim aklina bu yedikleri haklar gelir.Er yada gec mutlaka cikiyor.Dahada bisey demiyorum.Gorusmek uzere …

    Cevapla
    • Beddua etmeyin icraat yapın! Hem beddua et hem de üyeliğe devam et, tezat değil mi? Yalakalık uğruna ve donanımsızlığı yüzünden sefere verilemeyecek uçakları gönderen CS ler oldukça teknisyen grubu bu aşağılanmaya sürekli muhattap olacaktır.

      Cevapla
    • 5 sene önce

      Beddua degil kardesim.Hak yeniyosa illa cikacaktir.Bunu bilsinler ,farkinda olsunlar yeter.
      Sendikaciligi izin aliyim,isten kaytariyim,adim olsun diye yapanlar isin ciddi tarafinida dusunmeli.

      Cevapla
  2. 5 sene önce

    Ne anladik o zaman mahkeme kazanmaktan?
    Nasil bi sendika anlamis degilim.Bu sendika mutlaka değişmeli.Baska sendika olsaydi simidiye konu coktan kapanmisti.
    Sendikacilar cocugumun ailemin hakkini yiyor resmen.Yaziklar olsun haram olsun tum emegi gecenlerden.

    Cevapla
  3. 5 sene önce

    Yargıtay kararını tanımıyorum demek suç değilse adalet var demek yalan olur yaptırımı yok. Tarafını belli eden çalışana topu atmayın, 3 yıllık sözleşme yapıp m/n/o kadrosuna zam vermeyelim diyen işverene evet diyen sizdiniz bu kadar işveren yanlısı sözde milli sendika neden burda kesin tavır koymuyor?Neden hak iş devreye girmiyor sonuçta arkasında ülkeyi yöneten iktidar var! Yaptıkları teklif yargıtay kararına aykırı bunu siz nasıl çalışana soracaksınız, yaklaşık 3 yıldır bu insanlar zam almıyor müktesep yalan! Daha önceki yönetimler böyle bir uygulama yapmadı,gözü çalışanın aldığı parada olanlar birde kendilerine baksınlar, çalışan mutsuz ve motivasyon sıfır.

    Cevapla
  4. 5 sene önce

    Böyle böyle emekli olacaz

    Cevapla
  5. İçimden bir ses bu geriye dönük yapılacak ödemelerin kuşa çevrilip ödeneceğini söylüyor. Bu şirket yöneticilerine hiç bir güvenim kalmadı.

    Cevapla
  6. 5 sene önce

    Tis surecinde veya sirket zorda iken zam almadigimiz 2017 yilinda bize sormadan karar alan sendika neden simdi biz yargi nezdinde aleni aleni hakliyken inisiyatif kullanmiyor da topu bizim kucagimiza atiyor? Madem bu is bireysel cozuluyor sendikanin ne manasi kaliyor bilen var mi? Yahu isveren apaçık tek tarafli tisi delmis ve sendika diyor ki bu isi bireysel olarak mahkemeye tasiyin. Nasil yaa, bi durun burada. madem tis tek tarafli degistiriliyor demek ki sendikaya da ihtiyaç yok, protokol falan da yalan, her ay toplanan 600-700 bin aidat da bizden yasal yolla gasp ediliyor.

    Cevapla
  7. 5 sene önce

    Allah sizi bildiği gibi yapsın ÖzÇelikİş ne kadar hakkım varsa haram zıkkım olsun.

    Cevapla
  8. 5 sene önce

    İş verenin teklifini görüş ve taktirimize sunmayın arkadaş.Bunu aklı selim olan biri kabul eder mi ? Kabul etmiyorlarsa aç davanı ne diye çalışanları işe karıştırıyorsun mail atmalarını istiyorsun ? Bunu istemek zorunda kalıyorsan senin sendika olarak bir işlevin yok demektir.İş verenin teklifine ne demeli?
    geçmişe yönelik maddi kayıpları karşılayacak ama iş grubu genelgedeki gibi kalacak, o zaman neden geçmişe dönük fark ödeyeceksin fark ödüyorsan çalışanın hakkını gaspettiğini kendinde kabul ediyorsun demektir.Daha ne günler görür bilmiyorum bu şirket.Böyle sendikacılık olmaz olsun. O toplantıya katılan ne kadar sendikacı varsa yazıklar olsun. Maaşımdan kesilen aidatta gözünüze dizinize dursun haram zehir zıkkım olsun.Nasıl oluyorda bunu bizlere teklif edebilme cüretini buluyor bu sendika? Ortada YARGITAY kararı var iken işveren ile neyin pazarlığını yapıyorsunuz?

    Cevapla
  9. 5 sene önce

    Eğer gerekirse tekrar mahkemeye gidilmeli ama skaladan vazgeçilmemelidir. Teknisyen bu mail şartlarını kabul etmesin

    Cevapla
  10. 5 sene önce

    Siz gercekten eğitilmezsiniz çelik-iş. Yahu adamlar bizim tis’imizi yok sayıyor ve siz sorumluluk kabul etmeyiz deyip işi çalışana nasıl yıkarsınız? Sizin tam olarak işiniz neydi acaba?

    Cevapla
  11. 5 sene önce

    Sefa abi değerli yorumunu bekliyoruz.

    Cevapla
  12. Hani yargıtay kararları son kararlardı. Hani bozulamıyordu. Yahu ülkede en üst mahkeme karar veriyor ama hala siz tutun dava açın diyosunuz. Nasıl bir ülke olduk biz ya. Çıkın açık açık diyin ki zamanında evet dediniz mi dedniz. O zaman biz yargı margı tanımayız hepinizi öperiz.

    Cevapla