featured

Onur Air’de tarih değişikliği…

Onur Air iş başı tarihini değiştirerek 6 Temmuz 2021 Olarak belirledi.

Personele yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi;

24/06/2021 tarihli toplantıda Sn. Teoman Beyin talimatıyla l Temmuz 2021 tarihinde yeniden işbaşı yapılması planlamanın 6 Temmuz 2021 Olarak değiştiği hususunu bilgilerinize sunarız, gereğini rica ederim.

Saygılarımla

Nedim Gürbüz

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ onur air 1

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

54 Yorum

  1. 3 sene önce

    Onur air trabzon seferlerini sabırsızlıkla bekliyoruz thy çok pahali

    Cevapla
  2. 3 sene önce

    Sefa abi bizim son durumdan bilgilendirirmisin 2. Bir duyuruya kadar faaileyete başlanmayacakmış??

    Cevapla
  3. 3 sene önce

    ONUR AİR, NEPTÜN AŞ. ATLANTİS FALAN AMAAAN UZAK DURUUUUUN

    Cevapla
  4. 3 sene önce

    Şirketin iş başı Bu gün gelen haberde 26 temmuza ertelendiği bilgisi verilmekte. Bok..u çıkardınız. Haberiniz olsun şirket batmazsa ve uçmaya başlarsa eger tüm çalışanlarınızın size büyük bir kin ve nefret besleyeceğine garanti veririm. İnsanlarla dalga geçiyorsunuz.

    Cevapla
  5. 3 sene önce

    İnsan kaynaklarının birim yöneticilerine bir mail atması çok mu zordu? Neden bu şekilde kirli yapıyorsunuz herşeyi. Yahu 17. Ay oldu hep bir mail attınız dedikodusu yaptınız, basına bilgi sızdırıp popülizm, reklam yaptınız bilmeyenler inandı ama hiçbiri gerçek degildi, şimdi de sözde yönetici arasında bir mail trafiği yaparak kirli suyu hala karıştırıyorsunuz. Devlet bile hayvanlara canlı statüsü verdi ama siz çalışanlarınıza hayvan muamelesi yapıyor mal gibi görüyorsunuz. insanlığın, onurun çignenmesinde yeni bir çığır açtınız. Türk sivil havacılıgında yeni birçok deyim oluşacak sayenizde.Sizin bu yaptıgınızı dilenci çıragına yapmaz. Herşey bir yana satışınız gerçek olsaydı bu iyi bir reklam konusu olur basına ve kamuoyuna güzel bir bildirim yapılırdı, rasyonel ve ticari akıl bu şekilde olur. Bu da olmadıgına göre sizin bu yaptıgınız konuyu iyice karmaşık ve çözülemez hale getirmek sadece. Resmi kanallar konusu gündeme geldiğinde devleti, çalışanları bu karmaşa içinde çözümden uzaklaştırıp, kötü senaryolardan kendinizi sıyırmak sizin bu yaptıgınız. Benim hakkım sizlere haram olsun, Allah ‘tan bulun inşallah.

    Cevapla
  6. işe gidenlerin çoğunun apron kartı kapalı geri dönüyor sormazlar mı adama sen şirket olarak kartları niye kapattın bu içeri giremeyen arkadaşlar tellerin üstünden atlayıp girecek değil.

    Cevapla
  7. 3 sene önce

    Teoman Bey’in bildirdiği 1 TEMMUZU , neden kendisi değil de bir başkası değiştiriyorTitle neden yazılı değil (SIGNATURE’ı yok mu bu beyefendinin normalde) O kısım “ ben böyle bir mail atmadım demek için özellikle çıkmamış ya da kesilmiş.Şirkette eser sayıda ve bu ekipten kişiler olduğu ve bu mail sadece bu bilindik az sayıda kişiye gönderildiğinden bu kişilerden hiçbiridışarı servis edemez. Dışarı bilinerek servis edilmiş.Bazı yorumcular yazmış ellerine sağlık, 1 TEM itibarı ile ücretsiz izinli değilsiniz diye.6 TEM un anlamı ne? 1-2 ve 5 TEM iş günü . Yani 6 sında gittin CEEEE!!! -Neredeydiniz ???-Evde-Neden?-E öyle yazmıştınız-Ne yazısı ?-Ama ama Airlinehaber .. -Siz ne saçmalıyorsunuz? Bugün 4 ncü iş günü (6 TEM yani ) 3 iş günü gelmediniz. Size davetiye mi çıkaracaktık. Derhal muhasebeye uğrayıp ilişiğinizi kesiniz !!!!!!işte , signature sız yazı, yazan yerine başkasının tarih düzeltmesi , tiyatro bu

    Cevapla
  8. 3 sene önce

    Tosun efendiye not:1- ülkemizde bir şirketin faal olması istihdam yaratması tabi ki faydalı. Çalışan arkadaşlarımız evine ekmek götürmek için çırpınıp duruyorlar.2- Ancak gerçekleri gizlemediğiniz ve açıkladığınız zaman inandırıcı olur. Kes kopyala yapıştır bir yazı dolaşıyor tekrar faaliyete geçiyoruz personele duyuru metnin doğru olduğu bilinmiyor. Arkadaşlardan kime sorulduysa bu duyuruyu mail olarak alanda yok. alan varsa bilmiyoruz devlet sırı misali.3- Madem uçuşlar başlayacak madem iyi niyetlisiniz madem sektörde tekrar yer alacaksınız öncelikle arkadaşlarımızın alın terini emeğini içerde kalan alacaklarını peşinen hesaplara yatırın ki iyi niyetinizi ve dürüstlüğünüzü gösterin inandırıcı olursunuz.4-By Bagana sektörden kazandığını bodrumda organik tarıma yatırıp parasına para katarken kızları ile denizde keyif çatarken cokpit cabin ve tüm çalışanları emekçileri , by Tosunun ve bir kaç kişinin inisiyatifine bırakarak bunca insanı mağdur ederken vicdanın hiç mi sızlamıyor merak etme ilahi adalet mutlaka bunun hesabını sorar kul hakkını bırakmaz.5- gariplerin duyguları ile oynamayı bırakın alacaklarını ödeyin onları daha fazla mağdur etmeyin. 1 temmuz işten çıkarma serbestisini kullanmak adına tekrar uçuyoruz oyunu oynamayın. inşallah uçarsınız inşallah arkadaşlarımız tekrar gökyüzünde olur inşallah yüzleri tekrar güler inşallah evlerine ekmek götürürler. ama lütfen kul hakkı ile oynamayın kimsenin kimliğinde salak yazmıyor. siz ödemeleri yapın mağduriyetleri giderin yazdığımız için biz kötü niyetli olalım.

    Cevapla
  9. 3 sene önce

    Güvenlik kimseyi yukarı almıyor id kartın ve üzerinde kocaman Onur Air yazmasına rağmen…Fişin çekildiğinoktadayız!

    Cevapla
  10. 3 sene önce

    Kandili bayramı es geçmeyen teocum 30 Nisan günü herkes ücretsiz izne mailini nasıl da atmıştın, 1 temmuzun ne farkı vardı :) iyi niyet göremiyorum, işten kovulacaklar listesini yayınlamamak ya da geç yayınlamak nedendir?

    Cevapla
  11. 3 sene önce

    Biz yaklaşık 1.5 senedir, gelebilecek güzel bir haberin umuduyla yaşıyoruz. Havacılığa gönül vermiş, şirketini belki de birim yöneticilerinden dahi daha çok sevmiş insanlarız. Bu şirketi bizim kadar önemseyip sevselerdi emin ol bu durumlara gelmezdik bile.. Sen kimsin, necisin bilemiyorum ama insan olmadığın kesin. Batsın bu şirket diye dilekte bulunuyorsun, yüzlerce insan evine ekmek götürüyor. Umrunda değil ya hani, malum yerine kına yakarsın birader. Düşmez kalkmaz bir Allah’tır bunu da sakın unutayım deme. Ama ben senin gibi karakter eksikliği yaşayan biri değilim. Sana; ” İnşallah seninde çalıştığın işyeri batar, inşallah sende işini kaybedersin de; ne hissettiğimizi anlarsın !! ” demeyeceğim.

    Cevapla
  12. 3 sene önce

    Teoman bey ne zaman zahmet edip bilgilendirme yapacak acaba??!!

    Cevapla
  13. Yazık o kadar çalışana! Bu nasıl dilek? Tuzu kuru olan belli ediyor kendini

    Cevapla
  14. 3 sene önce

    Batsın artık bu firma . Çok sıktı

    Cevapla
  15. 3 sene önce

    Bugün şirkete giden var mı apron kartları açık mı giriş için?

    Cevapla
  16. 3 sene önce

    Öncelikle 1 yıl yatan uçakların yüksek maliyetli ağır bakımları gerekli. Para????!!!

    Cevapla
  17. 3 sene önce

    1 TEMMUZ itibarı ile KÇÖ ve Devletin müsaade ettiği Ücretsiz İzinlilik dönemi sona erdi. Şayet söylendiği gibi 6 TEMM da işbaşı yapılacak ise 1-6 TEMM arası ne olarak sayılacak? Bu yorumlardan da anlaşıldığı üzere bu bir dahili yazışma.Tüm personele yapılmış bir işbaşı duyurusu değil.Şirket yöneticileri değil de Airlinehaber yolu ile edinilen bu bilgiye istinaden personel ne yapmalı?Burada yorum yazarak içinizi dökmek yerine, birbiriniz ve birim müdürlerinizle temasa geçerek hak kaybına uğramamak için tedbirli olun derim.

    Cevapla
  18. 3 sene önce

    Bu mail NG tarafından dept müdürlerine gitmiş, peesonele daha bir mesaj açıklama yok.

    Cevapla
  19. 3 sene önce

    Yorumları okuyunca insanların net bir cevap istediği belli. Pandemi döneminde 1 yıl ucmayan özel tarifeli bir sirketin ayakta kalma ihtimali yok. Acaba bir umut devletten yardım bekleyen devletin de durumu ortadayken. Varlık fonunda ki tk nin bile 1.5 yıllık ortalama yüzde 30 iken , bu insanları oylamanın. Önce işçinin sonra sonra yolcuların sonra da kalırsa diğer borçlarınızi ödeyin.insanlari bu belirsizlikten kurtarın. Insallah kalan maaşlarınızi hatta tazminatlarinizi alabilirsiniz. Kco yaşamış bir kardeşiniz.

    Cevapla
  20. 3 sene önce

    Her sıkıştığında satıldı satılıyor . Bu sefer doğru bile olsa umrumda değil. Ömrüm el verirse ölümünüzü duymayayım diye dua edin. cenaze töreninize gelip hakkımı helal etmiyorum diyip rezillik çıkarmazsam şerefsizim. Yav insanda biraz haysiyet olur tamam durum kötüdür belki (sebebi içinin boşaltılmış olması aslında) anlaşılabilir insan bir açıklama yapmazmı yalan da olsa arkadaşlar çabalıyoruz birşeyler yapmaya çalışıyoruz der be kardeşim hiç mi bu çalışanlara, yıllarca size hizmet eden insanlara saygınız yok, verdiğiniz değer bu mu? Yazıklar olsun. Ölen adamın bile parasını vermediniz be. Hiç mi para kazanmadınız yıllardır bu işi yapıyorsunuz. Bukadar mı düşkünsünüz. şirketin içinide boşalttınız bilmiyoruz sanmayın biliyoruzda siz bir kılıf hazırlamışsınızdır.bu ülkede adalet olsa ne yaptığınız 3-5 araştırmada ortaya çıkar onda bile profesyonel değilsiniz aslında ama adalet işte. Başta da dediğim gibi Patronundan baştaki yöneticilerine benden önce ölmeyin sakın.

    Cevapla
  21. 3 sene önce

    Alacaklarını talep edince şirketten ayrılmış mı olunuyor? Siz bu kafayla uçak falan mı uçurmaya kalkıyorsunuz? Şirkette kalmak için hak yemeye boyun eğme mecburiyeti olduğunu burada duydum

    Cevapla
  22. 3 sene önce

    Bu Nevin havacılıkta hangi konuda görev yapıyor. Onur Air de hangi gelişim ya da kazançta ne katkısı oldu? Ne için maaş alıyor? Çalışanların haklarını patrona kazançmış gibi gasp etme fikirleri üreten bu mikrop Onur Air de ne işe yarıyor , mesleği ne eğitimi ne , havacılığın hangi dalında ne iş yapıyor? Faresin lan sen. Uçaktan korkan ofiste boş boş gezip maaş alan lüzumsuz adamın tekisin. Sapıklık ve tacizlerini yazmıyorum

    Cevapla
  23. 3 sene önce

    Nedimcim bana gelmedi bu mail. Kime attın? Daha önce at hırsızı dediğin çalışanlarına attın sanırım? At hırsızı olmadığım için çok mutluyum ?Bu mail hangi personele gitmiş gerçekten şakası bir yana alan var mı bu maili???

    Cevapla
  24. 3 sene önce

    Siz kavgaya devam edin… Berkut, göcek koylarında teknesinde parti yapsın….

    Cevapla
  25. 3 sene önce

    Ulan pandemi basladiginda iptal edilen Antalya seferinde ki 500 liralık paramı 5 ayda hakem heyeti kararıyla zor alabildim. İflas etmedi mi bu şirket. Ben birdaha bilet alirmiyim sizden bee boş mezarcilar sizi milletin parasını bile islettiler.musterisine bunu yapan çalışanına ne yapmaz.

    Cevapla
  26. 3 sene önce

    Asıl cahil sensin fo cuk.. Hukuken aranması gereken haklar zaten aranıyor, bi boktan haberin yok milleti hor görüyorsun.. Asıl cahil sensin yetkinin düştüğünden bile haberinin olmadığını düşünüyorum.. – 20 yaş olanlar asıl işi yapanlar bu arada bil istedim.. Onlar sayesinde onur ayakta kalabildi yöneticilerin bu kadar zalim kan emici vurdumduymaz vefasız olmalarına rağmen.. Ne bir mail ne bir haber.. Oyaladıkça oyaladılar, bu ay kçö bittikten sonra evine haciz gelen çalışa(maya)nlar başlar hesap sormaya rahat ol.. Senin gibilerin de fazla ömrü olmaz havacılık sektöründe..

    Cevapla
  27. 3 sene önce

    Umarız ki ekmek teknemiz batmaz ama geçen yaz yapılan dansözlükleri de unutmadık. Aşağıdaki fo arkadaşım eminim ki sen de uçmak istiyorsun biz de çalışmak, hukuki yollara başvur diye alay ediyorsun ama en kötü ihtimali herkes düşünüp elinde koz bulundurmalı. Önümüzde borajet Atlas gibi örnekler var. Sghm boşuna 8 uçağa uçuş yasağı koymadı, az borcu da onur’un sadece tk’ya 5 milyon, batan atlas’a bile borcumuz vardı, bir ara taksi fişi yazıyorduk belki taksi durağına bile borcumuz vardır. Alacaklı hakkını tabiki isteyecek, depodaki malları oms üzerinden satıp zenginleşenlerin yüzü kızarmıyor da alın terini isteyenin mi yüzü kızarsın

    Cevapla
  28. 3 sene önce

    -Mi ayrı yazılır taklacı FO asıl cahil sensin. Baba parasıyla pilot olup senin gibi yalakalık yapanlar yüzünden bu haldeyiz!! Derdimiz personele 1 senedir hiç bir bildirim yapılamaması , derdimiz çatır uçtuğumuz aylarda dahi haklarımızın ,maaşlarımızın , primlerimizin , bayram harcırahlarımızın yatırılmaması. Kaç kez mail aldın bu süreçte ? Hiç mi diğer airlinelar da devren yok? Bir sor bakalım onlar nasıl aylık bilgilendirilmiş !!! Güvercin ucuverdi türküsünü sana armağan ediyoruz…

    Cevapla
  29. 3 sene önce

    2019 yaz sezonu Antalyaaaaaa… Şirket çılgın dershane havasında veda partisi veriyordu, kimse anlamıyordu. Havuzdan çıkıp uçuşa gitmek zor geliyordu… Maaşlar 2-3 kat yatarken kimse neden demiyordu… Netflix dizilerinden daha şahane hayatlar yaşanıyordu… Neden Mısır’a değil de Cidde’ye gidiyorum diye isyanlar ediliyordu… O zaman uçuyoruz diye sövenler, şimdi bedava da uçarım diye sövüyor. :)) Bu hikayede yanan siz oldunuz arkadaşlar. Yaşandı bitti saygısızca.

    Cevapla
  30. 3 sene önce

    Yorumları okudukça gerçekten çok üzülüyorum üzülüyorum çünkü bu yorum sahiplerinin yaşlarının -20 olduğunu düşünüyorum. Bu kadar bilinçsiz bu kadar saçma düşünceleri olan cahil insanlarla aynı şirkette çalışmak akıl alır gibi degil ama üzücü. Nolur söyleyin lütfen… bu gerizekalılar gerçekten bizim şirkettemi? Valla bravo propaganda yapmaya çalışan embesil sürüleri. Kendinize gelin… herkesin sorunları var insanların moralini bozmaya hakkınız yok. Çok derdin varsa kardeş git sen hukuki yollara başvur. ;)

    Cevapla
  31. 3 sene önce

    Nedim Gürbüz’ün e-postası size degil ki ! Sizin haberinizin olmamasi dogal. Ancak personeline bu konuda bilgi veren yoneticiler de var.

    Cevapla
  32. 3 sene önce

    Sayin yorumcu arkadas , mail atilmadiysa haberi yapan yukaridaki gazeteci demekki asparagas haber yapiyor , atildiysa eger , atilmis mail ile cikip is kanunu referans gosterip seni isten atarlar diye yorum yapiyorsun, spekulasyonu birakin lutfen, herkesin cani burnunda, sen bu sirket calisani olsaydin ve bu donemde baska is imkanin olmasaydi ne yapardin mahkemeye verebilir miydin , klavye delikanlilari cok burda , o yuzden insanlari gaza getirmeyin , yorumlarinizi yaparken yorum olarak lutfen kendi fikirlerinizi ekleyin , genel mudurluk calisani da degilim , ilkokul mezunu da degilim ozel okulda , yillarca yoneticilik yapmis simdide havaciliga gonul vermis havaciyim pilotum , is kanununu da cok iyi bilirim , sirkete kendi cektigin bir ihtarname var ise onu paylas da bizde alkislayalim gerekirse sendika kurup seni yonetici yapalim ,hodri meydan

    Cevapla
  33. 3 sene önce

    Ne maili sn admin . Mail falan yok mail üst babalar pardon cakallar arasında

    Cevapla
  34. 3 sene önce

    Güzel kardeşim haklarını bilmek için hukuk bitirmeye baroya kayıt olup avukat olmaya gerek yok. Söylediğim herşeyin referansı var uydurma değil. İstersen internetten araştır ; kçö, nüd ne zaman bitiyor. Direk resmi gazetede yayınlanan tarihlere bak. Şirketler pandemi başından beri çalışanın isteği ve imzası olmadan ücretsiz izne gönderip sgk primini yatırmadan kçö ya da nüd’den faydalanmasını sağlayabilirdi ancak şu an son tarih bugün! Uydurma diyip geçiyorsun ama eğer bulamazsan resmi gazetede dahi yayınlanan tarihleri dahi göndereyim. İlerde hakim inanmaz diyen kardeşim, hakim sadece kanuna ve delillere göre hareket edebilir. Whatsapp’ta Nedim G. Göya mail atmış gibi gözüken yazının hiç bir değeri yok resmi bir açıklama da değil ayrıca, tazminatlarınızın ödenmemesi için şirketin elinde hukuki koz olmasına gerek yok. Küçük bir ayrıntı da olsa bence düşünülmesi gerekiyor. 10 yıllık nice çalışma arkadaşım var kirada oturuyor. En azından bir ev alacak kadar alın terimizin oldugunu düşünüyorum. 13 yaşında ergen gibi avukat mısın uydurma cümle gibi bir ifade eğitim seviyenin düşük oldugunu gösteriyor ya ilkokul mezunusun ya da özel üni. bitirmiş genel müdürlük çalışanı oldugunu düşünüyorum.

    Cevapla
  35. 3 sene önce

    Sen kimin avukatının birader, onu söyle

    Cevapla
  36. 3 sene önce

    Eline mail geçen personel var mı? Bu sözde mail ve işbaşı tarihi sadece ofis personelini mi ilgilendirmekte?

    Cevapla
  37. 3 sene önce

    Ya Onur Air yöneticileri böyle hain planlar yapti ama işte zeki bir adam çıktı bir yorum yazdı tüm oyunu bozdu,Allah razı olsun.

    Cevapla
  38. 3 sene önce

    Ahmet sen 6sinda gel mehmet sen 1inde gel cunku 6sinda gelirsen seni atmak zorunda kalacagiz. Mantik bu mu ?

    Cevapla
  39. 3 sene önce

    avukat mısın , uydurma cümlelerle konuşuyorsun , adam mail atıp bildirmiş , bu resmi bildirimdir , tüm personeli bu şekilde çıkarıcak hakimlerde zaten saf saf aa gitmemişsin o zaman ayrıldın mı diyecek

    Cevapla
  40. 3 sene önce

    1 temmuz resmi iş başı tarihidir arkadaşlar. Eğer yöneticiniz size yazılı olarak iş başı tarihinizi bildirmezse, ya 1 temmuzda şirkete gidip ücretsiz izin almanız gerekiyor (kendi imzanız ile) ya da iş başı yapmanız gerekiyor. Aksi halde ne mi olur? 1 temmuz, 2 temmuz ve 5 temmuzda üç gün sebepsiz işe gitmediğiniz için tazminatsız işten kovulursunuz. 6 temmuz lafı oyalama ve tuzaktır! Ve mahkemeye dahi verseniz hakkınızı yasal yoldan alamazsınız. İstediğiniz avukata sorun, resmi gazetedeki yazıları okuyun bu whatsappta dolaşan fotoğraf tuzak arkadaşlar. Ekmeğiniz emeğiniz boşa gitmesin dikkat edin. Şirket 1 temmuz itibariyle ücretsiz izne kafasına göre gönderemez! Sizin imzanız şart!

    Cevapla
  41. 3 sene önce

    Hatırlıyorum da yıllar öncesinde şirkette personel memnuniyeti anteti yapılmıştı çıkan sonuç tüm personelin maaşları yetersiz bulmasına rağmen şirketini çok sevmesi olmuştu…Avrupa’da Onurair ismi diğer şirketler tarafından kıskanılır hale gelmişti sırf bir açık yakalamak için habersiz denetlemeler yapılır olmuştu her birinden alnımızın akıyla çıktık…Herkes için önce işini titizlikle yapıp elinden çıkarsa bile arkasından takip etmek bir alışkanlık haline gelmişti arkadaşlık dostluk güler yüz biz bir aile gibiydik her birimiyle teknik yer işletme genel müdürlük zaten bu düzene ayak uyduramayan işini ailesinden önce tutamayan çok kişi çemberin dışında kaldı…şimdi ise şapkamızı önümüze koyup bir düşünelim bu soruları yeniden sorsak verecek cevabımız ne olur…biz nerede yanlış yaptık Yanlış zaman Yanlış insanlar Yanlış kararlar

    Cevapla
  42. 3 sene önce

    Ya kendinizi ve şirketi çok düşünüyorsunuz ya çalışanlar bir senedir bir açıklama yok işe aldınız eğitime başlattınız sonrası yok şu belirsizliği bir kenara bırakıp bir açıklama yapsanız ne olur..

    Cevapla
  43. 3 sene önce

    Gerçekten mi arkadaşlar bana böyle 1 mail yada iş arkadaşları’mdan yada birim müdürümden böyle bir açıklama gelmedi doğru mu Yanlış mı haber bilemiyorum Allah büyüktür gün ola harman ola.

    Cevapla
  44. 3 sene önce

    Evvel icra ve mahkeme ile hakkınızı arayın. Keşke demeyin. Bu şirket Temmuzu çıkaramaz. Bahsedilen herşey yine masaldsn ibaret. KÇÖ bitiyor. Şişirme haber ile yine gaza getiriyorlar. Bu şirketin bu yıl charter yapabilmesi imkansız, ama bir bakmışsınız tarifeli uçarız derler. Şikayetim var.com a bir bakın kaç kişinin bile paralarını hala iade etmemişler. Ülke içi ve dışı itibarı yerlere inen bir şirket, şirketi ve çalışanları yıllarca sömüren sözde yönetici ama hırsız yöneticileri… Bu şirket ne bunlarla nede sözde şirketin yarısını alan fakat isminin açıklanmasını asla istemeyen bir türlü parayı getiremeyen İranlı ile ayakta kalabilir. Al birini vur ötekine. Kçö ye haklı sebeplerle tutunan sevgili arkadaşlarım, Kçö biter bitmez bu şirket kepenk indirmeden hakkınızı arayın. Güzelim şirketi ne hale getirdiler !! Alışmışlar ama ne desek boş.

    Cevapla
  45. 3 sene önce

    Başarılar diliyorum alah çarşı pazarı bozmasın yolun açık olsun Teoman baba saygılarımla

    Cevapla
  46. 3 sene önce

    Fırıldak Teoman ne bir yazılı mail ne bildirge resmi hiç bir bilgilendirme yok Temmuzun 6sında gelince tazminatsız kapının önüne koyacaksın öyle mi milleti geri zekalı mı sanıyorsun sen, Temmuz 1 kapıdayız. Resmi bilgilendirmeni yaparsın duruma göre hareket ederiz, senin karşında keriz yok çakal.

    Cevapla
  47. ONURLUSUNUZ AMA ONURSUZSUNUZ!…

    Cevapla
  48. 3 sene önce

    Bugüne kadar kulağınızın üstüne yatıp personelin hiçbir lafını dinlemediğiniz gibi,hakkını da ödemediniz.Pandemiden dolayı sözde krize girdiniz.Altlarınıza Bentleyler çektiniz.Yönetim kurulunda bulunan ama yolda görsen oturup çay içmeyeceğin adamlarla şirketin içini boşalttınız.Kızıltan denilen birinin hertürlü dalaveresine ortak oldunuz,şirketin değer isimlerini size mektup yazdılar diye bir kalemde ihraç ettiniz,düşünmeden planlamadan aldığınız her yanlış kararın ceremesini maaşlarıyla oynayarak personele yüklediniz,şirket içinde mobbing rekorlarını aştınız,teknik,kokpit,kabin ekiplerini yönetimi bilmeyen(bir kaçını tenzih ederim) insanların sorumluluğuna verdiniz,garip iş ilişkileri ile şirketin parasını sağa sola aktardınız ve bütün bunlardan sonra bilmem kaçıncı defa bulduğunuzu söylediğiniz ortaklardan yine ses yok,yine personele sonra inşallah mesajları yolluyorsunuz.Dürüst değildiniz hala değilsiniz.İsim vermenin bir anlamı yok,bu şirket ayağa kalkacaksa ancak sizin hertürlü gelir kapınızı kesip sizi bertaraf ederek kalkabilir.Kusura bakmayın ama mezar soyguncusu gibisiniz,üç kuruş çıkarınız için şerefinizden vazgeçmiş bir de üstüne pişmiş kelle gibi sırıtıyorsunuz..Sizin yöneticiliğinizi sorgulamanın anlamı yok çünkü öyle birşey yok,üstüne geri kalan bir vasfınız da yok..Herneyse,tüm çalışanlara geçmiş olsun,umarım biryerlerde mutlu olursunuz.

    Cevapla
  49. 3 sene önce

    Neden pazartesi degilde sali is basi ayin 6’si ile ilgili takintiniz nedir varsa birsey soyleyin bilelim.1 temmuzda isbasi yapilacak mi dendi bizlerin neden haberi yok 3-5 kisinin yapacagi bir isbasi mii vardi, digerlerinin isten atildigi anlamina mi geliyor bu. Kafamda deli sorular

    Cevapla
  50. Nedim efendi yazmış.Bu efendi Antalyada Sunway isimli havayolu şirketinin sahibiydi.Battı gitti. Kimse hakkını alamadı.Bilginize arkadaşlar.

    Cevapla
  51. 3 sene önce

    Arkadaşlar dikkatli olmanız lazım bu mail hanginize gönderildi? 1 temmuzdan itibaren şirket sizi ücretsiz izne çıkaramıyor. Bundan dolayı siz ücretsiz izin almadığınız sürece 1 temmuzda iş başı yapmazsanız ve üst üste 3 gün işe gitmezseniz tazminatsız şirketten atılma anlamına gelir. Bilginiz olsun. Bu habere yer alan mail görüntüsü watsapta dolaşan bir fotoğraftan ibaret. Mutlaka yöneticinizden mail alarak bilgi edinin.

    Cevapla
  52. 3 sene önce

    Madara ettiniz koskoca şirketi, yuh Size, yöneticiyim diye dolaşıyorsunuz.Onurunuz olsa orada oturmazsınız.

    Cevapla
  53. Hastirsinler artık

    Cevapla
  54. 3 sene önce

    Ah Teo ah, Nisan açıklama var dedin, temmuz 1, Temmuz 6 …..Çarşamba çarşafa dolanır, Perşembe perişanlık,Cuma mübarek gün….Kemal Sunal’ın filmini hatırladım.

    Cevapla