featured

Yıldıray Karaer rezervasyonlardaki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu

Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer rezervasyonlardaki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, 2022 yılı için sektörde çok olumlu bir havanın oluştuğunu söyledi.

Sabah’tan Betül Alakent’e değerlendirmelerde bulunan Karaer, gelen rezervasyonların da bu olumlu havayı desteklediğini ifade etti.

Türkiye’ye 6 milyon koltuk

Karaer, “Almanya, İngiltere, Hollanda, Belçika, Polonya gibi ülkelerden önümüzdeki yıl için güçlü bir talep var. Biz de pandemi nedeniyle durağa geçen iki yılın ardından 2022’ye güçlü bir başlangıç planladık. 2019’da tüm ülkelere toplam 6 milyon kişi taşımıştık. 2022’de Türkiye, Yunanistan, İspanya, Portekiz, İtalya, Mısır ve Fas’a uçuş gerçekleştireceğiz. Tüm ülkelere toplam 10 milyon kişi taşımayı hedefliyoruz. Bunun 6 milyonunu ise Türkiye için planlıyoruz” dedi.

Nisan 2022’de uçuşları başlatacağız

Nisan 2022’den itibaren uçuşları başlatacaklarını anlatan Karaer, “Filomuzda 50 uçak olacak. Türkiye’ye başta Almanya ve Hollanda olmak üzere, İngiltere, Belçika, İsviçre, Polonya ve İskandinav ülkelerinden turist getirmeyi hedefliyoruz. Antalya, İzmir, Dalaman, Bodrum için uçuş planlamaları yaptık. Ayrıca Eskişehir, Zonguldak, Kayseri ve Konya’ya da etnik uçuşlar yapacağız” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 2 sene önce

    TEBRIK EDER BASARILI BEREKETLI. EMNIYETLI UCUSLARLA DOLU BIR. YENI. SEZON GECIRMENIZI DILER CORENDON. AILESI OLARAK. BASARILAR. DILERIM SAYGILARIMLA

    Cevapla
  2. 2 sene önce

    Yolcular geliyor, planlar sağlam, uçaklar uçuyor. İstihdam var mi? YOK! Az adam çok iş politikasına devam.

    Cevapla