featured

Lufthansa Technik, Condor’un Airbus A330neos’u İçin Parça Sağlayacak

 

Lufthansa Technik, Condor’un yeni A330neo filosu için parça tedarik etmeye hazırlanıyor. İki şirket, Condor uzun mesafe filosundaki en modern tip için 10 yıllık Toplam Komponent Desteği (TCS-Total Component Support) imzaladı .

On yıllık anlaşmanın şartlarına göre Lufthansa Technik, önümüzdeki yıllarda Condor’un filosuna katılacak Airbus A330neo uçakları için Komponent Desteği sağlayacak. Anlaşma çeşitli bakım, onarım ve revizyon hizmetlerini de kapsıyor. Bu, Airbus A330neo için ilk TCS sözleşmesi olacak.

1 Ocak 2023’te yürürlüğe girecek olan sözleşme, hem klasik parça tedariki ve lojistik hizmetleri hem de Condor’un Frankfurt Havalimanı’ndaki operasyon merkezinde parça tedarik stoğunun kurulmasını sağlıyor. Condor COO’su ve Sorumlu Müdürü Christian Schmitt, ortaklığa duyduğu güveni dile getirdi:

“Yeni uçağımız için gerekli komponentlerin tedariği, A330neo’nun hizmete girişi ve işletimi için önemli bir unsur. Lufthansa Technik ile devam eden işbirliği, bu alanda en yüksek kalite standartlarına göre sürekli olarak optimum desteği sağlayacak.

Lufthansa Technik’in çalışmalarına ve sunduğu hizmetlere güveniyoruz ve bu önemli güvenilir ortağın uzun vadede yanımızda olmasını dört gözle bekliyoruz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir