featured

Kabin Memuru İlanı – Host ve Hostes Personel Alımı Başvuru Adresleri

Hostes ve host alım şartları neler? Kabin memurluğunda Yaş sınırı ne? Hangi havayolu şirketi kabin memuru alımı yapıyor? Motivasyonu yüksek, enerjik, pozitif düşünen, bakımlı, değişken çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, deneyimli ve deneyimsiz Kabin Memuru alımı ihtiyaç oldukça yapılmaktadır.Host ve Hostes personel alımı  başvuru adresleri THY – Atlasjet – Pegasus – Onurair haberimizde.
THY Kabin Memuru İş İlanları
Dünya’da en fazla ülkeye uçan ve üst üste 5. kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen THY büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve güler yüzlü bay ve bayan çalışma arkadaşları arıyoruz.

Genel Koşullar:

 

T.C. vatandaşı olmak
01/01/1986 ile 31/12/1991 tarihleri arasında doğmuş olmak
En az lise mezunu olmak (Yurtdışındaki okullardan alınan lise diplomaları için denklik belgesi ibrazı gerekmektedir.)
İngilizceye ilave olarak Arapça, Almanca, Fransızca, Çince, İspanyolca, Japonca, Malayca/Malay Dili, Farsça, İtalyanca, Rusça, Portekizce, Korece, Tayca, Swahili, Endonezce, Hintçe, Vietnamca, Felemenkçe dillerinden en az birini bilmek.
Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak
Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya en az 1 yıl tecilli olmak

 

Sağlık ve Fiziki Koşullar:

 

Bayanlar için 160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)*
Erkekler için 170-190 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır).*
Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının   uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir.)
THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmamak
Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak

 

*Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. veya THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacaktır.

Kabin Memuru Alımı Şartları

 

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

 

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana THY A.O. resmi web sitesi www.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

 

Yalnızca bu adresten yapılan başvurular geçerlidir. Bunun dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.

 

Adaylar, aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak tamamlayıp onayladıktan sonra THY A.O. tarafından süreçlere katılmak üzere davet edilecektir.
Başvuru formu için tıklayınız

ATLASJET Kabin Memuru İş İlanları
Büyüyen filosuyla birlikte ve gelişen hizmet kalitesi anlayışımıza uygun, kariyerine bizimle yön vermek isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.
Niteliklerinize uygun pozisyonlara başvurunuzu humanresources@atlasglb.com adresine bekliyoruz.
CV’leriniz uygun pozisyonlar için değerlendirilecek ve gerektiğinde sizinle iletişime geçilecektir.
Başvuru formu için tıklayınız

Kabin Memuru Alımı Şartları

Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur. İç ve Dış Hatlarda Tarifesiz Seferlerle Yolcu ve Yük Taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan Atlasglobal, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir.
Uçuş operasyonuna 2 adet Boeing B-757-200 tipi uçak ile başlayan ve Eylül 2001’de aynı tipte üçüncü uçağını alan Atlasglobal, Temmuz 2003 tarihinde yine aynı tipte dördüncü uçağını da filosuna dahil etmiştir.
Nisan 2004’e gelindiğinde, Murat Ersoy’un önderliğinde Atlasglobal’de yeni bir yapılanmaya gidilmiştir. 14 Haziran 2004’te Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından “İç ve Dış Hatlarda Tarifeli ve Tarifesiz Seferlerle Yolcu ve Yük Taşımacılığı” yapmak üzere Atlasglobal ruhsatlandırılmış ve 1 Temmuz 2004’ten itibaren iç hatlarda tarifeli seferlerine başlamıştır.
Turizm ve havacılık dünyasındaki son makro gelişmelerden sonra IATA üyesi olan ve IOSA tescilini alan Atlasglobal, tarifeli havayolu olarak büyümeye ve bu doğrultuda iç ve dış hatlarda tarifeli sefer sayısını %75-80’e çıkarmaya karar vermiştir.
1 Şubat 2006 itibariyle Öger Grubu’nun Atlasglobal’de bulunan % 45’lik hissesi devralınmıştır ve Atlasglobal Havayolları Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Murat ERSOY getirilmiştir.

PEGASUS Kabin Memuru İş İlanları
Ülkemizdeki en iyi havayolu sektöründe 20 yıldan fazladır faaliyet gösteren Pegasus, çeşitli pozisyonlar için personel alım ilanları yayınladı. Pegasus iş ilanları arasında gençlerin özellikle bekledikleri hostes alımları da bulunuyor. Havacılık sektöründe kabin memuru olarak adlandırılan hosteslerin erkek olanlarına da host deniliyor.
Yılın her döneminde ihtiyaçlar oldukça işe alımlarını sürdüren Pegasus deneyimli, deneyimsiz kabin memuru alımı yapacağını da duyurdu. Binlerce gencin hayallerini süsleyen,bir meslek olan kabin memurluğu için lise mezunlarına da olanak tanınıyor. İngilizce bilen lise mezunlarının da başvurabileceği, kabin memuru olarak 20 yıldır sektörde markalaşmayı başaran firmanın çatısı altında çalışabilirsiniz. Deneyimli kadrosu ve teknik ekibiyle büyük başarılara imza atan Pegasus, Kabin Personeli alım ilanlarını kariyer siteleri aracılığı ile duyuruyor.

Kabin Memuru Alımı Şartları

İlgili web sitelerinden yapılan iş başvurularına, yine aynı siteler üzerinden online olarak cevap verilmektedir.
20 yıldır havacılık sektöründe yer alan kuruluşlardan biri olan şirkete, çok sayıda Kabin Memuru alınacaktır.
Motivasyonu yüksek, enerjik, pozitif düşünen, bakımlı, değişken çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, deneyimli ve deneyimsiz KABİN MEMURU takım arkadaşları aranıyor.
Kabin Memuru olabilmek için hangi özelliklere sahip olmak gerekir?
T.C Vatandaşı
En az lise ve dengi okul mezunu
İyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça dillerinden birine hakim
20-30 yaş arasında
Bayanlarda an az 1.60, baylarda en az 1.70 boy
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli
Tercihen İstanbul Anadolu yakasında yaşayan, adres bilgilerinde semt, mahalle, cadde veya sokak ayrıntılarının belirtilmesi gereklidir.

Başvuru formu için
 
tıklayınız.

Kabin Memuru Alımı Şartları

ONUR AİR Kabin Memuru İş İlanları

Onur Air ailesinin bir üyesi olmak için iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız kariyer.net’e üye olmanız gerekmektedir. Üyeliğinizi gerçekleştirdikten sonra size uygun pozisyonları inceleyip, başvurunuzu yapabilirsiniz.
 

Onur Havayolları Taşımacılık A.Ş., 14 Nisan 1992’de kurulmuş ve ilk uçuşunu 14 Mayıs 1992 tarihinde A-320 tipi uçakla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havalimanı’na gerçekleştirmiştir. Takip eden zaman içinde, Temmuz 1992’de ikinci uçağını, Aralık 1992’de üçüncü uçağını ve Nisan 1993’te dördüncü uçağını filosuna dahil etmiştir.

 

İstikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Onur Air, filosundaki uçak sayısını 2002 yılında 14’e, takip eden yıllarda ise sırasıyla; 20, 24 ve 28’e çıkartmıştır. 2006 yılında 31 adet uçakla 7.012 koltuk kapasitesine ulaşan Onur Air’in filosundaki uçak sayısı 2007 yılında 29, 2008 yılında ise 25 olmuştur. Onur Air günümüzde 23 uçaktan oluşan filosuyla hizmet vermektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

24 Yorum

  1. 3 sene önce

    muavinlik yaptım şuan iş arıyorum bana yardımcı olursanız sevirim deneyimim var

    Cevapla
  2. 5 sene önce

    MARHABA BENDE KABİN MEMUR LUK İÇİN İŞ ARIYORUM

    Cevapla
  3. 6 sene önce

    Herkese

    Cevapla
  4. kabin hizmetleri okuyorum fakat bu sene SHGM stajer ogrenci almayacakmış ve bizlerin staj gormesi lazim ne yapabiliriz.

    Cevapla
  5. 6 sene önce

    Arapça İngilizce Türkçe biliyorum hosteslik için iş arıyorum

    Cevapla
  6. 6 sene önce

    Yabanci olmasaydi iyiydi beeee

    Cevapla
  7. 6 sene önce

    Arapça ingilizce konuşma okuma yazmam var lütfen yardımcı olun

    Cevapla
  8. 6 sene önce

    Merhaba arkaşlar üniverste mezunuyum 28 yaşındayım ingilizce arapçam var okuma yazma konuşma olArak lütfen yardımcı oöun

    Cevapla
  9. 6 sene önce

    Nasıl başvuru yapmama gerekir işte çok anlıyorum

    Cevapla
  10. 6 sene önce

    Nasıl başvuru yapmam gerekir

    Cevapla
  11. 6 sene önce

    Merhaba ben ayse 22 yasindayim fransada yasiyorum hostes olmak istiyorum ‘ bunun icin nereye basvurmam gerekiyor ? Yardimci olursaniz sevinirm

    Cevapla
  12. 7 sene önce

    1.63 boy 53 kilo iletişimimi çok iyi onlisans mezunu olmak üzereyim İngilizceyi gelistiriyorum

    Cevapla
  13. Gurcuce turkce ve biraz rusce biliorum tifliss istambul reisde calismak cok isterim

    Cevapla
  14. Banada yatırımcı olursanız çok memnum olurum.

    Cevapla
  15. Neresi

    Cevapla
  16. 7 sene önce

    Arkadaşlar

    Cevapla
  17. 7 sene önce

    Boyum 1.73 Kilom 60

    Cevapla
  18. 7 sene önce

    Meraba ben Ereshgul kurbanowa Türkmenistan uyrukluyum 1993 doğumluyum istambulda kaçak durumda değilim oturma iznim var Atlas jette çalışmak istiyorum hichmi şansım yok acaba çünkü bu işi çok istiyorum yanlış yeremi yazdım doğru yeremi yazdım hiç bilmiyorum ama bi şekilde sesimi duyurmak istedim lütfen nereye gidejegimi bilmiyorum bu konuda nereye bashvurajagimi yardimci olun lutfen

    Cevapla
    • 6 sene önce

      TC vatandaşı olmak lazım

      Cevapla
      • 6 sene önce

        Tc vatandaşıyım.İsmim Sevda.1994 doğumluyum.Afyon Bayatta yaşıyorum.Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Formasyonum var.Hostes olmak istiyorum bu konuda elimden geleni yapmaya hazırım ama nasıl başvuru yapılıyo alımlar nasıl oluyo hiç bir bilgim yok.Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.Acil işe ihtiyacım var.Bir de kapalı olmam sıkıntı olur mu merak ediyorum bu iş için.Şimdiden teşekkür ederim.

        Cevapla
    • 5 sene önce

      Sevda,kapalı olarak hostes olmak mümkün değil malesef.Bunun dışında kariyer.net sitelerinden iş başvurularını takip edip hostesliğe başvuru yapabilirsiniz.

      Cevapla
    • 5 sene önce

      mrb eresgul gırebıldınmı bende cok ıstıyorm banada bılgı verirmisn

      Cevapla
  19. 8 sene önce

    Üniversite Kabin Hizmetleri son sınıf öğrencisi olarak son 2 yıldır beklediğimiz 94-95 bay alımlar neden yapılmıyor acaba yada bunun için bi tarih zaman var mı lütfen bu konuda yetkililerden yardımcı olmalarını istiyor ve bekliyoruz teşekkür ederim.

    Cevapla