featured

HAMDİ TOPÇU'YA BİR DARBE DAHA…

Türk Hava Yolları’nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun Borajet e danışmanlık hizmeti vermesinin rafa kaldırıldığı iddia edildi. Borajet’i yeniden yapılandırmaya ve büyütmeye çalışan Hamdi Topçu, iddialara göre şirkete genel müdürlük görevi için THY’nin eski genel müdür yardımcılarından Coşkun Kılıç’ı önermişti.
Tarafımıza gelen bilgiler, Coşkun Kılıç isminin  Sezgin Baran Korkmaz’dan onay alamadığı şeklinde. Sezgin beyin şu anda yurt dışında olduğu ve Hamdi Topçu’nun kesin cevap alabilmek için Sezgin beyden telefon beklediği söyleniyor.
Bildiğiniz üzere, Çoşkun Kılıç, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 22 Temmuz 2016’da THY’den 221 kişiyle birlikte işten çıkartılmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 7 sene önce

    Beter olsun beter THY DE çok düzgün tecrübeli çalışkan insanların ekmeğinle oynadı ona Rabbim gerekeni yapıyor yapacaktır.Sayın Sezgin bey de iyi yapmış.Zaten Hamdi Topcunun Borajette olması bence çok sakıncalıydı.Borajette eski çalışanlar çok tecrübeli ve düzgünler şirketi için ellerinden geleni zaten fazlasıyla yapıyorlar.İşerleri rast gitsin..

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Santral operatörü arkadaş birtürlü bağlayamıyormuş o beklenen telefonu, yoksa iş tamam.

    Cevapla
  3. 7 sene önce

    fırıncı,türkçeyi şiveyle konuşan,işin içinden gelmeyen ama havacılığı 6 ayda kitaptan öğrenen!,hemşehrilerini ve fetocuları heryere dolduran hamdi’nin havacılık sektörüne sokulup önce thy yöneticiliği şimdi de borajet danışmanlığı vs görev verilmesi ülkemizin ne olduğunun en basit göstergesidir!

    Cevapla
  4. 7 sene önce

    Sırada iki kripto var. H.B ve C.S.Devamı mı tabiki gelecek…

    Cevapla
  5. Ucakciliktan anlamiyanlarin ucakciligi getirdigi duruma bakarmisiniz,!! Ya timber tovbe

    Cevapla
  6. 7 sene önce

    Garip isler oluyor Borajet’te, entrikasi bitmeyen eglence merkezi gibi. Yolcu sayisi arttiracagina her hafta masallah bir olayla gundeme geliyor. Basarisiz ama sansasyonel sporcu, futbolcu ya da mankenler vardir ya Borajet de boyle gorunuyor.
    Hamdi Topcu devlet gucuyle THY’de gorev yapmis o donemin konjonkturuyle buyume saglanmis, bundan nemalanmis biri besbelli. Adi Fetocu cikmis tipleri Borajet’e degil nereye goturursen gotur basina is acarsin. Bunu bilmeyecek kadar gozun gorse kapinin onune konursun bos sut sisesi gibi. Iyi de sari imam denen tipin haricinde 7 kisi mi ne getirmisti, onlara ne olacak simdi?
    Fakat Borajet’in genel muduru kim oldu belli degil. Kaliteci Bulent vekil demislerdi, ne olmus ne bitmisse baska biri vekil olarak getirilmis. Kaliteci Bulent gidici mi? Oyle ya, sebepsiz bir sonuc olmaz. Asaleten atama olana kadar bile Kaliteci Bulent’i GM vekili tutmamissa SBK, bir durum var ortada, muhtemelen mali konulardan anlamamasidir.
    Oyle ya da boyle insallah toparlanir Borajet; bir suru kisi ekmek yiyor, is kapisi olacak toparlanirsa.
    Isten cikarilanlarin tazminatlari odenmemis hala. Bu nasil acayip bir yer ki (sirket diyemiyorum) isten cikardiklarini kidem ihbarini odemiyor, odeyecekse de parca parca oderiz ama tarihi belli degil diyor. Bu ulkede bunlara hesap soracak bir tek otorite yok mu arkadas? Yaziklar olsun.

    Cevapla
  7. 7 sene önce

    Serdar Uygur un Borajet den çıkartılması Hamdi beye darbeydi. Belliydi operasyon

    Cevapla
  8. 7 sene önce

    Çok can yakmıştı çok. Bir gün yaptıklarının cezasını ödeyecek.

    Cevapla