GE Aerospace, GE Aerospace Vakfı'nın Kuruluşunu Duyurdu

GE Aerospace, GE Aerospace Vakfı’nın Kuruluşunu Duyurdu

GE Aerospace, GE Aerospace Vakfı’nın kuruluşunu duyurarak, geleceğin mühendislerini yetiştirmek, iş gücünü geliştirmek ve afet yardımlarına destek sağlamak için önemli bir taahhütte bulundu.

Vakıf, geleceğin mühendislerini yetiştirmek için 20 milyon dolar, iş gücünü geliştirmek için 2 milyon dolar ve afet yardımları için 2 milyon dolar taahhüt ediyor.

GE Aerospace Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su H. Lawrence Culp, Jr. yaptığı açıklamada, “GE Aerospace olarak içinde yaşadığımız ve birlikte çalıştığımız toplumları destekleme ve güçlendirmeyi ciddi bir sorumluluğumuz olarak görüyoruz. GE Aerospace Vakfı’nın faaliyete geçmesi ile yerel toplulukları gelecek için daha güçlü bir iş gücü geliştirmek amacıyla dönüştürmeye yardımcı olacağız.” dedi.

Vakfın programları, iş gücü geliştirme, afet yardımı ve şirket çalışanlarının katılımını artırma üzerine odaklanacak ve 2030 yılına kadar 22 milyon dolardan fazla bütçeyi temsil edecek.

GE Aerospace Vakfı, ayrıca Türkiye’ye Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin yaralarını sarmak için 500.000 dolardan fazla bağış yapmıştır.

Vakfın Başkanı Meghan Thurlow, “Gelecekte daha güçlü bir iş gücü, afet yardımı ve çalışanlarımızın bağışlarını artırmaya odaklanan insani yardım desteğinin bu yeni döneminden büyük gurur duyuyoruz.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir