featured

Finnair Çok Sayıda Pilot ve Hostes Alacak

Haydi Finnair’e!
Finnair 2016’da; uzun menzil uçuş harekatı ile işe başlayarak, tarihindeki en güçlü büyüme hızına ulaşmayı hedefliyor. Bu nedenle yaklaşık 70 pilot ve 130 kabin memuruna ek olarak, 100 yeni pilot ve 300 kabin memuru  işe alınacak. Bunun dışında, bahar aylarında  müşteri hizmetleri için de 50 kişi gerekli. Ekim ayında Finnair ilk A350 XWB uçağına kavuştu. Siparişin tamamı 19 adet.
2016 Baharından başlayarak, yeni geniş gövdeli uçaklar, havayolunun büyümesi ve uzun menzil trafik kapasitesini arttırması anlamına geliyor. Kapasitenin artması, personel ihtiyacını doğuruyor.  Bu senenin başlarından itibaren, 2020’ye kadar 100 yeni istihdam ihtiyacı var.
İnsan Kaynakları sözcüsü Resources Eija Hakakari şöyle diyor:
-Sadece Finnair değil, aynı zamanda Finlandiya için, işin büyümesi ve personel alımı için kayda değer  ataklar yapıyoruz. Uçan insanın doğası gereği, işin ölçeği ve organizesi zaman alır. Bu yüzden, 2017’e kadar erken hareket etmeye yoğunlaşmamız  lazım. Aynı zamanda, personel alımı büyüme fırsatı verir. Cesaretle pazarlamanın takibi gerekir.
Uçuş personelinin işe alımı 4 Aralık 2015’de başladı. Elemelerden sonra farklı çalışma grupları için farklı eğitimler başlayacak ve 2016 baharına kadar devam edecek.
Şirketin stratejik hedefi; 2010’dan 2020’ye kadar Asya ve Avrupa arasındaki trafiği ikiye katlamak. Asya’da büyüyen marketlere dayalı bir yol izlenecek. Kaliteli servis, rasyonel maliyet ve dakik işlemler ve Avrupa trafiğinin artan kapasitesi  önemli. Çünkü, şirket müşterilerinin önemli bir bölümü yolcu transferleri.
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 6 sene önce

    basvuru satiri yok

    Cevapla
  2. 8 sene önce

    Nasıl başvuru yapıcaz

    Cevapla