featured

Etihad dünyanın en dakik havayollarından biri olarak derecelendirildi

 

Etihad Havayolları, küresel havacılık analitiği grubu OAG’nin verilerine dayanarak, en yoğun yaz döneminde Orta Doğu’daki ve dünya çapındaki en dakik havayolları arasında yer aldı.

Nisan ayından bu yana Etihad, 15 dakika içinde %83’lük bir zamanında varış performansı derecesi elde etti.

OAG, Nisan 2022’den bu yana Dakiklik Ligi derecelendirmelerinde Etihad’ı Orta Doğu’da sürekli olarak %80 zamanında varış performansıyla çalışan ve dünya çapında en düşük iptal oranlarından birini koruyan birkaç havayolundan biri olarak listeledi.

Etihad’ın Operasyon Direktörü Mohammad Al Bulooki, “Etihad’ın son derece zorlu bir yaz boyunca istikrarlı performansı, uçuş programımızı zamanında teslim etme ve misafirlerimize uçtan uca yüksek kaliteli bir deneyim sunma konusundaki sarsılmaz bağlılığımızı gösteriyor.”

“Etihad, sürekli olarak en son teknolojiyi kullanarak ve misafirlerimizi her zaman ilk sıraya koyarak operasyonel verimliliği ve hizmeti artırmanın yollarını arıyor. Uçuş ve yer operasyon ekiplerimiz, her Etihad Havayolları uçuşunun güvenli, zamanında ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor ve zamanında performansımız özverilerinin bir sonucudur.” dedi.

Zamanında performans, OAG tarafından, operasyonları etkileyebilecek değişken faktörlerin aralığı dikkate alınarak havayolu endüstrisinde standart bir ölçü olan, planlanan saatinden 15 dakika sonra varan bir uçuş olarak tanımlanır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir