featured

EMİNE LİM KAHRAMAN EMEKLİ OLUYOR

Türk Hava Yollarında ilk önceleri kabin memuru olarak görev yapan ve uçuşu bırakıp yere geçerek,THY ücret muhasebe müdürlüğü görevine getirilen Emine Lim  daha sonra çok ses getiren bir değişiklikle,THY Kabin hizmetleri başkanlık görevine atanmıştı. Bildiğiniz üzere Emine Lim kabin hizmetleri başkanıyken görevden alınmış ve Yolcu ilişkileri müdürlüğü görevine getirilmişti.
Emine(Lim) Kahraman 31 Ocak 2017 tarihi itibarı ile emekliye ayrılıyor.
Yine aynı tarihte emekliye ayrılması beklenen THY spor kulübünün 12 sene başkanlığını yapmış ve mevcut durumda halen THY’nin inşaat emlak yapım kontrol şefliği görevini yürüten Cem Akar’ında emekliye ayrıldığı tarafımıza  gelen bilgiler içerisinde yer alıyor.
Airlinehaber ailesi olarak Emine Lim ve Cem Akar’a  emeklilik hayatlarında sağlıklı ve mutlu nice yıllar dileriz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yorum

  1. 7 sene önce

    Seni çok özleyeceğiz Cem Reis. Yerin doldurulamaz. Hakkını helal et. Cenabı Allah yar ve yardımcın olsun.
    Emine Hanım’ın da güzellik konusunda maşallahı var, Allah sahibine bağışlasın.

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Cem AKAR bey,
    Sizi tanımıyorum ama THY den emekli olurken bu kadar övgüye muhattap olan birisini duymamıştım? Başarılarınızın devamını dilerim.

    Cevapla
  3. 7 sene önce

    Sevgili Cem abimiz, kadim dostluğun ve takdire şayan iş ahlakın bizim için örnektir. Her zaman yanımızdaydın, Allahımız da senin yanında olsun inşallah Selam Saygı

    Cevapla
  4. 7 sene önce

    Saygıdeğer editör Cem Bey’e büyük haksızlık etmişsiniz onun seveni Emine hbm dan fazla. Haberi düzeltmekniz umuduyla.

    Cevapla
  5. 7 sene önce

    Cem Akar, iş ve performans kriterleri bir yana kişiliğiyle Emine Lim’den çok daha büyük bir değerdir THY için. En verimli çağında emekli edilmesi de büyük kayıp.

    Cevapla
  6. 7 sene önce

    Saygıdeğer editörler, lütfen başlığınızda ve haberin içeriğinde değişiklik yapınız Cem Beye saygısızlık oluyor. Cem Beye belki THY içinde gerekli kıymetlendirme yapılmamış olabilir ancak herkes bilir ki üst makamların bile çözemediğini o bitirir. Hem tüm çalışma arkadaşları hem de yönetimce her zaman saygı duyulan birisidir.

    Cevapla
  7. 7 sene önce

    Sağlıkla,Huzurla,Mutlulukla Dolu, Tüm İsteklerinin Gerçekleşeceği Çok Güzel Bir Emeklilik Diliyorum…

    Cevapla
  8. 7 sene önce

    Hayırlı emeklilikler olsun. Daha çok gençsin ve çalışmak istersen mesela Borajet e girebilirsin. Orası THY den çıkartılan ve emekli olanların başvurduğu yer oldu. Hamdi Bey de orada malum oda atılmıştı. Umarım hakkında hayırlısı olur.

    Cevapla
  9. 7 sene önce

    Vay be. Cem beyin gitmesi bence en önemli haber. Cem beyin yanında Emine hanım kim. Cem bey gerek çalışması ile gerek sendika işleri ile gerekse spor kulübündeki yaptıkları ile şirkete son 20 yılda damgasını vurmuştur. Beyefendi kişiliği pozitifliği o her zaman gülen yüzünü hiç unutmayacağız. O gerçek bir ağabeydi her zaman. Her şey gönlünce olsun Cem bey

    Cevapla
  10. 7 sene önce

    cem kardeşim siyasi olarak orada bulunan 1 numara gönderildikten sonra 1 numara olmuştu oda o 1 numaraya saygı duyardı hiç unutmam gece ekibinde teknikte 1 numaraya a.s..e geldi ve cemi çek seni aramadılarmı dedi oda döndü cemin arkasında ben varım kılına zarar gelirse hesabını sorarım dedi.sonra zevat ank.arattırdı ama 1 numara ret etti güle güle arkadaş hayırlı olsun bir anıydı bende o ağbeyden çok şey öğrendim iyi bir ustaydı ve açıktı sorunu olan teknisyenin sorununu gideriri çıkar konuşurdu onun içinde istenmedi ve 4 yıl önce emekli ettiler.cemi o zaman tanıdım 1 numaranın yanına gelmişti.öğrendiğim kadarı ile 1 numara siyaseten yine yönetici olacakmış teklifi değerlendiriyormuş bence eski md.t.h çok düşünmeli

    Cevapla
  11. 7 sene önce

    Haber sitenizi gerçekten beğeniyorum saçma ve ahlak kriterleri dışında kalan yorumlara yer vermiyorsunuz. Ölenle gidenin arkasından konuşulmaz derdi büyüklerimiz bu ahlak çercevesinde yorumları onaylıyorsunuz. İnanıyorum ki Emin’e hanımla ilgili çok çirkin yorumlar atılmıştır. Bunları engelleyip engellemediğinizi test etmek anacıyla amacından sapmış bir yorum yolladım onaylanmadı. Tüm kalbimle bu kalitenizi alkışlıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Büyük bir boşluğu kapattınız

    Cevapla
    • 7 sene önce

      Size tamamen katılıyorum.
      Negatif yorumların yayınlanmaması bir yana, yorumcular da belli bir kalite çizgisinde ki atışmalar, laf yetiştirmeler, birbirini cahillikle suçlamalar da yok.
      Ben de AirlineHaber.com ailesini tüm kalbimle kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

      Cevapla
  12. 7 sene önce

    Sen THY nin abisiydin. Güle güle abi. Adam gibi adam. Emeklilik hayatında çok mutlu olursun inşallah.

    Cevapla
  13. 7 sene önce

    Cem bey sizi hiç unutmayacağız.Dost,arkadaş ve sırdaştınız. Güle güle güzel insan

    Cevapla
  14. 7 sene önce

    Güle güle Emine Lim hanımefendi. Zarafetiniz ve güzelliğiniz ile THY’nin gelmiş geçmiş en güzel kadını olduğunuzu kimse inkar edemez. İş hayatınızda ise maalesef aynı şeyleri söyleyemem. Yolunuz açık olsun sağlıklı ve mutlu emeklilikler dilerim.

    Cevapla