Baykar, İhracat Rekorunun Ardından Çalışanlarına 18 Maaşlık Kar Payı Dağıttı

Baykar, İhracat Rekorunun Ardından Çalışanlarına 18 Maaşlık Kar Payı Dağıttı

Türk savunma ve havacılık sanayisinde geçtiğimiz yıl en fazla ihracat yapan şirketlerden biri olan Baykar, başarısını çalışanlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Şirket, personeline ortalama 18 maaşa denk gelen kar payı dağıtma kararı aldı.

Dünya genelinde insansız hava araçları alanında öne çıkan Baykar, geçtiğimiz 6 yıl içerisinde sektörde büyük bir başarı elde etti. Bu başarıyı sadece şirketin yönetimi değil, aynı zamanda çalışanları da hissetti. Baykar, 6 yıldan uzun süredir şirkette çalışan veya 2 yılın üzerinde bir süredir birim sorumlusu olarak görev yapan personeline kar payı dağıtma kararı aldı. Dağıtılan kar payının ortalama 18 maaşa kadar olduğu belirtildi.

Baykar yönetimi, personeline bu kararı bir mektup ile duyurdu. Mektupta, şirketin sahipleri Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar’ın imzalarıyla yer alan ifadelerde şu sözlere yer verildi: “Firmamızın kazancının bir kısmını, altı yılın üzerinde bu yolda emek vermiş veya birimlerimizde sorumlu olarak görev yapan, omuz omuza yol yürüdüğümüz siz kıymetli çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her birinizle iftihar ediyor, emekleriniz ve kararlı duruşunuz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerle dava arkadaşı olmaktan onur duyuyoruz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 2 hafta önce

    Olmadi baykar.sirkette 1 senesini dolduran herkese vermeliydin

    Cevapla