featured

Arda Turan'ın Gelişiyle AHL'de Arbede Yaşandı

Medipol Başakşehir’in, Barcelona’dan kadrosuna kattığı Arda Turan, dün İstanbul’a geldi.

Arda’nın Atatürk Havalimanı’ndan ayrılması sırasında Medipol Başakşehirli taraftarlar ve polisler arasında arbede yaşandığı öğrenildi.
Yıldız futbolcu havalimanından ayrılmak üzere araca binerken, polisler, taraftarları araçtan uzak tutmak için müdahalede bulundu. Daha sonra Medipol Başakşehir yöneticilerinden Mustafa Saral araya girerek güvenlik güçleriyle beraber taraftarı sakinleştirdi.
Medipol Başakşehir taraftarları olayın ardından, “Terörist değil, taraftarız” şeklinde tezahüratta bulundu.
Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Arda Turan, “Çok mutluyum. Sayın başkan Göksel Gümüşdağ’a, teknik direktörümüz Abdullah Avcı’ya ve Medipol Başakşehir camiasına bana bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ederim. Yeniden sağlıklı bir şekilde, bu organizasyona katkı vereceğim için çok mutluyum. Sadece kısa vade için değil uzun vadeli başarılar için geldim. Umarım önemli başarılar yakalarız” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 sene önce

    böyle kepazelikler neden hep bizim gibi geri kalmış ülkelerde oluyor? bu adama aynı muameleyi barselona’da yapıyorlar mı? bu ve yanındaki ulusoy’un oğlu ahl geliş katında, kendilerini buradan geçemezsiniz diye uyaran görevlilere saldırmıştı sonrasında havaalanı güvenlik amiri bunların koluna girip arabalarına kadar eşlik etmişti. bunlar kim ki devletin polisi işi gücü bırakıp bunların korumalığını yapıyor? gerçi yıllardır aynı zihniyet var alana ünlü kim gelse yanında muhakkak polis vs birileri oluyor,bunlar kuyruk beklemiyor hep ayrıcalıklı davranılıyor,kaç kere bu tiplerin diplomatlara ayrılmış pasaport kontrollerinden geçirildiğine şahit olduk. bu kafayla mı ileri gideceğiz? yazıklar olsun.

    Cevapla