featured

32. Dönem Uted Aday Yönetimi Tüm Uçak Teknisyenlerine Seslendi

32. Dönem Uted Aday Yönetimi 25 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Kurul toplantısı için tüm uçak teknisyenlerinin desteğini isteyerek UTED (Uçak Teknisyenleri Derneği) yönetimine aday olduğunu bildirdi.

32. Dönem Uted Aday Yönetimi Tarafından Yapılan Açıklamada;

Güzel memleketimizde , asrın en büyük afetlerinden birini yaşadığımız bu günlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza öncelikle , Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar , geride kalanlara da sabırlar diliyoruz. Yardım kampanyalarına gerek maddi destek yapmış , gerekse deprem bölgesinde aktif görev almış tüm meslektaşlarımıza canı gönülden minnettarız. Bu afet sebebiyle bizler de , sizler gibi derin üzüntü içerisindeyiz. UTED seçimi ile ilgili detaylı çalışmalar yapmayı, sizlerle daha sık temasta olmayı , aklımız istese de gönlümüz el vermedi. Bir sivil toplum kuruluşu ve o kuruluşun yönetimine talip olanların birinci önceliği toplumun tam da kendisidir. Bu sebeple yanına gelemediğimiz , henüz konuşamadığımız üye ve üye adayı tüm uçak teknisyenlerine seslenmek istiyoruz:

Bugün ; birlik olmanın anlam ve önemini fazlasıyla hissettiğimiz bir dönemden geçmekteyiz. İşte bu sebeple Uçak Teknisyenleri Derneğini ve mesleğin statüsünü el ele vererek hep birlikte çok daha üst noktalara taşıma hedefi ile karşınızdayız. Bugün geçmişten farklı olarak , tam anlamı ile bir seçim değil de ,onun yerine birlikte hareket etmek isteyen ekiplerin UTED için görev ve sorumluluğu aldığına şahitlik edeceksiniz.

A dan Z ye herkesi kucaklayacak ve tüm sektör paydaşları ile istişareler içinde bulunup sorunları çözmeye çalışacak bir yönetim anlayışıyla 32. Dönem yönetimine aday olarak karşınızdayız.

Öncelikle eski-yeni , alaylı-mektepli, Easa’lı-Shgm’li ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacak çalışmalar ile üye yapımızı genişletmek ve mümkün olduğunca çok ve tüm uçak teknisyenlerine ulaşmak hedefi ile yola çıkıyoruz. Yerli ve yabancı şirketlerle , ulusal ve uluslararası sivil havacılık otoriteleri ve tüm havacılık paydaşlarını ortak bir çizgide buluşturmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kavga , inatlaşma politikasıyla değil; istişare ve işbirliğiyle uyum içerisinde hareket ederek değerli üyelerimiz ve havacılık sektörüne yeni kazanımlar sağlayacağız.

Projelerimiz ve yapacağımız etkin çalışmalar ile yeniden UTED bayrağını daha yükseklere çekmek , sektöre yön ve misyon vermek , üyelerimize sosyal alanlar yaratıp , yeni kazanımlar elde etmek ve mesleki itibarımızı daha da yüceltmek , milletimizde doğuştan varolan birlik ve beraberlik olgusunu yeniden ortaya çıkarmak ve güçlendirmek için yeni bir UTED yönetim anlayışını hayata geçirmek üzere yola çıktık.

Biz elimizden gelen maddi manevi özveriyi gerçekleştirirken , siz tüm uçak teknisyeni dostlarımızdan ricamız ve beklentimiz , bizlerin yanında olmanız ve eleştirmeden önce , öncelikle hepimizin ortak değeri UTED imize üye olup , bizlere çalışmalarımız için gerekli destek ve zamanı tanımanızdır. Bir dernek üyeleri ile birlikte güçlüdür. Güçlü bir UTED için sizlerin gönül desteği şarttır.

1968 yılında bir avuç yürekli ve vizyon sahibi uçak teknisyeni abilerimizce kurulan ve zaten hepimizin olan bu camiayı yalnız bırakmayacağınıza inanıyor , 25 Şubat 2023 Cumartesi günü üye olsun ya da olmasın tüm Uçak Teknisyenlerini Elite Word İstanbul Florya otel de gerçekleşecek olan 32. Olağan Seçimli Genel Kurulumuza bekliyoruz.

Saygılarımızla.

32.Dönem Uted Aday Yönetimi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 1 sene önce

    Hiç birşeye faydası olmamış derneği başladığı noktadan geriye götüren bir şahsiyet ,dernek bir sürü firmayla sorunlu olarak bıraktı , ama hata bizde nasıl seçtik böyle birini

  2. 1 sene önce

    Nejdet bey giderayak son darbeyi vurdu

  3. 1 sene önce

    “ Öncelikle eski-yeni , alaylı-mektepli, Easa’lı-Shgm’li ayrımı yapmadan”
    Ne kadar güzel bir cümle değil mi? Keşke şu an ki başkanda böyle olsaydı, ama maalesef kendisi sektörde sadece shy mezunu ve shgmli meslektaşlarımız varmış gibi çalıştı(!) Sağolsun giderayak easalı-shgmli veya alaylı-mektepli farketmeksizin hepimizi de shgm’nin kucağına attı, şimdi teknisyen camiası ayıklasın pirincin taşını.

9 Yorum

  1. 1 sene önce

    Necdet halim ve havarileri… Camia için kendilerine çalışan bir tayfa… Hiç olmamalılardı

    Cevapla
  2. Yeni bir ruh yeni bir yönetimle gelecek.

    Cevapla
  3. 1 sene önce

    “ Öncelikle eski-yeni , alaylı-mektepli, Easa’lı-Shgm’li ayrımı yapmadan”
    Ne kadar güzel bir cümle değil mi? Keşke şu an ki başkanda böyle olsaydı, ama maalesef kendisi sektörde sadece shy mezunu ve shgmli meslektaşlarımız varmış gibi çalıştı(!) Sağolsun giderayak easalı-shgmli veya alaylı-mektepli farketmeksizin hepimizi de shgm’nin kucağına attı, şimdi teknisyen camiası ayıklasın pirincin taşını.

  4. 1 sene önce

    Ya bu ne böyle bildiri mi haber mi neyse işte aday yönetimi kim abi bunlar devlet sırrı mı

    Cevapla
  5. 1 sene önce

    Nejdet bey giderayak son darbeyi vurdu

  6. 1 sene önce

    Uted in sadece adı kaldı yakında oda gider.