190 kişinin bulunduğu uçakta korku dolu anlar! İniş sırasında lastikleri patladı

190 kişinin bulunduğu uçakta korku dolu anlar! İniş sırasında lastikleri patladı

190 kişi iniş sırasında lastiklerin alev alması ve patlaması üzerine Delta uçağından tahliye edildi

Federal Havacılık İdaresi, Delta Boeing 757’nin lastiklerinin iniş sırasında alev alarak patladığını ve 190 yolcunun Atlanta havaalanı pistine tahliye edildiğini bildirdi.

FAA’ya göre, saat 18:00 sularında Atlanta’daki Hartsfield-Jackson Uluslararası Havalimanı’na iniş yapan Delta Flight 1437’nin sol ana dişli lastiklerinde bir patlama meydana geldi.

Delta Boeing 757’de bulunan bir yolcu tarafından gönderilen fotoğraf ve videoda, tahliye amacıyla uçağın acil durum slide’ını kullanan kişiler görülüyor.

Uçaktaki yolculardan yapılan açıklamada “Delta ekibi son derece organize ve profesyoneldi, panik yoktu. Burada muhtemelen 100 yer güvenlik personeli ve 20 araç var, bu yüzden müdahale inanılmazdı.” yorumunu yapıldı.

Delta Air Lines tarafından yapılan açıklamada:

“Uçuş ekibimizin ve Hartsfield-Jackson Atlanta Uluslararası Havalimanı ilk müdahale ekiplerinin 1437 sefer sayılı uçağın öğleden sonra merkezimize güvenli bir şekilde inişini sağlama çabalarını takdirle karşılıyoruz. İlk raporlar, uçağın lastiklerinden birinin iniş sırasında patladığını ve iniş takımlarının parçalarının sıcak olduğunu göstermektedir. Müşteriler acil durum kaydıraklarıyla tahliye edildi ve otobüslerle terminale taşınıyor. Bu deneyim için herkesten özür dileriz. Hiçbir şey müşterilerimizin ve mürettebatımızın güvenliğinden daha önemli değildir.” denildi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ F2lRe1wWUAAHeA

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ F2lRe3LXAAEPvL3 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ F2lRe2zWwAAMBDq Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ F2lRe2OX0AAOOvs

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir