featured

Yunan Pilotlar Çizgiyi Aştı

Yunan Pilotlardan Küstah Peç! Hadlerini Aştılar!

Yunanistan ile Türkiye arasındaki Doğu Akdeniz ve Ege gerilimi sürerken Yunan savaş pilotlarının kollarına taktıkları “Mehmetçik Avcısı” peçleri dikkat çekti. Yunan savaş pilotlarının taktığı küstah peçler sosyal medyada gündem oldu!

Yunanistan Hava Kuvvetleri’nin Mirage tipi savaş uçaklarını kullanan Yunan pilotların, üniformalarında kullandıkları peç sosyal medyada gündem oldu! Yunanistan’la Türkiye arasındaki Doğu Akdeniz ve Ege gerilimlerinin yoğun olarak sürdüğü şu günlerde yayılan görüntüde, Yunanistan Hava Kuvvetleri’ne bağlı Yunan pilotların “Mehmetçik Busters” yani Mehmetçik Avcısı yazılı peçleri, üniformalarında yer verdikleri ortaya çıktı.
Sosyal medyada tepki çeken peç görüntüsünde Yunanistan pilotlarının bu hasmane tavrı kınandı. Yunanistan ile Türkiye arasında gerilimin arttığı son günlerde Doğu Akdeniz’deki araştırma faaliyetleri ve Kıbrıs adasıyla ilgili problemler ön plana çıkıyordu. Yunan Mirage tipi savaş uçağı pilotlarının kullandığı peçler ortamı daha da geriyor.
YUNAN PİLOTLARIN PEÇLERİ TEPKİ ÇEKTİ! KÜSTAH YAZI… 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ peç
Yunan pilotların yaptığı terbiyesiz ve düşmanca tavra karşılık Türkiye’den sert bir tepki gelmesi ve bir “misilleme” beklentisi var. Türkiye’nin Ege’de uzun zamandır yürüttüğü faaliyetlerde üstünlük kurduğu “hava mücadelesinde”, Yunan pilotların kullandığı peçler, çaresizliğin bir simgesi olarak yorumlanıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 5 sene önce

    Hepsini THY ye alırsak savaşcak adamları kalmaz.

    Cevapla
  2. 5 sene önce

    Bizde yapalım onlar yaparken iyi biz yaptık mı kötü mü olacak ? Şöyle Rum avlayan iri bir Bozkurt çok güzel olurdu

    Cevapla
  3. 5 sene önce

    Zavallı bunlar…Dedelerinin başına gelenlere özeniyorlar…Peç meç hikaye! G..t lazım Mehmetçik avlamak için

    Cevapla
  4. 5 sene önce

    Ben olsam daha fazlasını yaparım,karşılık veren yok nasılsa, onlara niye kızıyorsunuz ki? Adamlar göz göre göre adalarımızı gasp ettiler,daha geçenlerde yine adalarda bayrakla gösteri yaptılar bu ülkeyi yönetenler ağızlarını bile açmadılar, her ortamda aleyhimize ne varsa yaptılar hala yapıyorlar bu ülkenin başı Çipras’a ‘değerli dostum’ dedi, Kıbrıs’da güya dost Katar ile beraber gaz ve petrol arıyorlar bizden yine ses,seda yok,vatandaşlarımız tatile oralara gidiyor,gidin Taşöz,Kos,Rodos,Santorini,Mikonos,Dedeağaç’a Yunan’dan çok Türk görürsünüz, euro’nun devamlı artması nedeniyle pazar alışverişi için Türkiye’ye akın eden Yunan’lıları neredeyse gümrükte davul zurnayla karşılayacaklar. Bize herşey müstahak kimse boşa kızmasın.

    Cevapla
  5. 5 sene önce

    Bi 10 take Yunan pilotu THY ye alarak sert bir cevap vermeliyiz. Yunanistan’ı pilotsuz bırakmak için bunu yapmalıyız. Daha etkili olsun diye bir Yunan fetosu yetiştirip cipras ı kandırmayı da deneyebiliriz. Test edilmiş, onaylanmış bir yöntem

    Cevapla
  6. 5 sene önce

    Gidip dalasım geliyor şunlara . Bu kadar adi bir millet olur mu

    Cevapla