featured

YAKIT DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 2016’da turizm sektörüne sunulan charter uçak yakıt desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini, konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararının pazartesi günü çıkartılacağını açıkladı.
Akdeniz Turistik Otel İşletmecileri Birliği’nin (AKTOB) düzenlediği 6’ncı Uluslararası Resort Turizm Kongresi, Antalya Lara Barut Hotel’de gerçekleştirildi.
Kongreye, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık, yurtdışından ve Türkiye’den turizm sektörü temsilcileri katıldı.
Turizmin önünü açacak her türlü proje ve faaliyetin başarılı olabilmesi için sektör temsilcileriyle sürekli istişare halinde olduklarını anlatan Bakan Avcı, “Yaşanan olumlu olumsuz tüm gelişmelerde bizim de payımız var. 2016 yılında uzattığımız charter uçuşlarına verdiğimiz yakıt desteğini, hem nitelik hem de nicelik olarak geliştirerek 2017’de de sürdüreceğiz. Bunun içinde pazartesi günü Bakanlar Kurulu’nda, sayın başbakanımızla buraya gelmeden önce yaptığımız istişarenin sonucunu sizlere paylaşıyorum. Pazartesi günü de inşallah Bakanlar Kurulu kararı çıkmış olacak” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir