featured

Vural Öger Travel Faaliyetlerini Durdurdu

Almanya’nın büyük tur operatörlerinden Vural Öger Travel faaliyetlerini durdurdu. Vural Öger’in sahip olduğu şirket internet sitesinde bundan böyle yeni rezervasyon kabul etmeyeceklerini açıkladı.

Mevcut durumda şirketten tur satın alan kişilerin masraflarının sigorta tarafından karşılanacağı belirtildi. Öger’in işlerindeki bozulmanın Rusya pazarındaki daralmadan da kaynaklandığı belirtiliyor. Vural Öger kurduğu Öger Türk Tur isimli şirketle turizm piyasasına atılmış ve Öger Tours seyahat firmasını  2010 yılında dünya devi Thomas Cook’a satmıştı.

ÜSTÜN HİZMET MADALYASI ALMIŞTI

Vural Öger 2001 yılında Cumhurbaşkanı Demirel´in elinden Türkiye Cumhuriyeti Üstün Hizmet Madalyası’nı, 2002 yılında da Alman Cumhurbaşkanı Rau’nun elinden Alman Federal Cumhuriyeti Liyakat Madalyası’nı aldı. Öger ayrıca, 2004 – 2009 yılları arasında Avrupa Parlementosu’nda sosyal demokrat milletvekili olarak etkinlik gösterdi.Öger şirketler grubuna ait Öger Tours’u 2010 yılında Thomas Cook şirketine satan Vural Öger bu tarihten itibaren Thomas Cook AG’de denetim kurulu üyesi olarak görev almaya başladı. Eskiden olduğu gibi charter uçuşları düzenleyen Öger Türk Tur firması, yedi otelden oluşan Majesty otel zinciri ve Holiday Plan seyahat acentesi Vural Öger’e ait işletmeler olarak çalışmaya devam ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 sene önce

    Mazlumların ahı

    Cevapla