featured

TUSAŞ, IDEF 2019’A AKSUNGUR VE AĞIR SINIF TAARRUZ HELİKOPTERİ İLE DAMGASINI VURACAK

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, bu yıl 14’üncü kez düzenlenecek olan IDEF Fuarı’nda ziyaretçilerinin karşısına yeni yerli ve millî ürünleri ANKA-AKSUNGUR ve Ağır Sınıf Taarruz Helikopteri’yle çıkıyor.
2018 yılını büyük bir başarıyla tamamlayarak, 2019 yılına güçlü bir giriş yaptığı ürünleri ANKA-AKSUNGUR ve Ağır Sınıf Taarruz Helikopteri’nin yanı sıra T129 ATAK ve GÖKBEY Helikopterleri ile İnsansız Hava Aracı ANKA ve Gelişmiş Eğitim Uçağı HÜRKUŞ’la, 30 Nisan-3 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan IDEF Fuarı’ndaki yerini alacak olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, havacılık ve savunma sanayisinde ülkemizin geldiği noktayı gözler önüne serecek.
IDEF 2019’a yeni ürünleri ANKA-AKSUNGUR ve Ağır Sınıf Taarruz Helikopteri’yle katılacak olmanın heyecanını yaşayan şirket, çeşitli sürprizlerle ağırlayacağı ziyaretçilerine “Operasyon ANKA” adını alan mobil oyun uygulamasının da tanıtımını yapacak.
Savunma sanayisi alanındaki iddiasını bir kez daha gözler önüne serecek olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, bu alanda Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri olduklarını belirterek, “Son yıllarda geliştirdiğimiz ve başarılarıyla bizlere büyük bir gurur yaşatan AKSUNGUR ve Ağır Sınıf Taarruz Helikopterimizle birlikte diğer yerli ve millî ürünlerimizi de IDEF Fuarı’nda başta kendi ülkemiz olmak üzere tüm dünyanın karşısına çıkarıyoruz. Bu yıl yine büyük bir iddia ile katılım sağladığımız IDEF 2019’da uluslararası müşteri potansiyelimizi de artırmayı hedefliyoruz. Uluslararası ihtiyaçları karşılamaya yönelik sürdürdüğümüz tüm bu çalışmalarımızı öncelikle kendi ülkemizde, ardından da tüm dünyaya sergileyecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Türk mühendislerimiz tarafından üretilen yerli ve millî ürünlerimizle uluslararası arenadaki gücümüzü her geçen gün artırarak, hem ülkemizin hem de Türk Havacılık ve Uzay Sanayii adının uzun yıllar boyunca sektörün en iyi oyuncularından biri olarak anılmasını sağlamak istiyoruz” dedi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ a1 2 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ a2 2 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ a3 2

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir