featured

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Air Serbia’ya Üs Bakım Hizmeti Sunacak

Bölgesinin ve dünyanın en büyük uçak bakım-onarım hizmeti sağlayıcılarından biri olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ile Sırbistan’ın bayrak taşıyıcı hava yolu operatörü Air Serbia arasında; 4 adet Airbus A320 ailesi ve 1 adet A330 olmak üzere 5 uçaklık üs bakım anlaşması imzalandı.

Anlaşma kapsamındaki ilk uçağın (A320ceo) üs bakım çalışmalarına Atatürk Havalimanı Tesislerinde başlandı, ilgili uçağın bakım çıkışı şubat ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. Anlaşma dahilindeki diğer 4 uçağın bakım operasyonlarının, ilerleyen aylarda Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin Atatürk Havalimanı Tesislerinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Mikail Akbulut
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut

İmzalanan yeni bakım anlaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut, “Air Serbia ile olan iş birliğimizi yeni anlaşmalar ile güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Airbus tipi uçakların bakım-onarım operasyonları konusunda onlarca yıllık tecrübeye sahibiz. Sunduğumuz kaliteli ve güvenilir bakım-onarım hizmetlerimiz ile Air Serbia’nın beklentilerini karşılamaya hazırız.” dedi.

Air Serbia CEO’su Jiri Marek ise “Operasyonel verimliliğimizi artırmak ve yolcularımıza daha iyi bir seyahat deneyimi sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız bu anlaşma ile Airbus filomuzdaki uçakların bakımını Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ye emanet ediyoruz. Bu sözleşmenin, iki şirket arasında mükemmel bir ortaklığın başlangıcı olduğuna inanıyoruz.” yorumunda bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 sene önce

    Sirbistan bile bakıma bize geliyor. İşcilik ucuz. Beklenen içcilik avrupa fiyatlar afrika.