featured

THY’YE RUSYA'DAN ÇİFT ÖDÜL

Türk Hava Yolları (THY) Rusya Federasyonu’nda düzenlenen uluslararası sivil havacılık fuarında, iki kategoride ödüle layık görüldü.
THY, “yolculara en iyi eğlence sistemi sunan uluslararası havayolu şirketli” (SKYWAY ödülü) ve “ekonomi sınıftaki yolculara en iyi hizmet” ödülü (Vozduşniye Vorota- Gökyüzünün Kapiları) ile vitrine çıktı.
Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov ve eski Ulaştırma Bakanı, şu an Başkan Putin’in yardımcısı olan İgor Levitin’in hazır bulunduğu törende ödüller sahiplerine verildi.
THY adına ödülü alan Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, Rusya’daki başarılı çalışmaların bir kez daha ödüllendirilmesinden büyük gurur duyduklarını söyledi. Ödül töreni, Rusya ve BDT ülkelerinin en büyük sivil havacılık fuarı NAIS-2017 çerçevesinde düzenlendi.(turkurs.com)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 7 sene önce

    Hic tanimadiginiz bir insan hakkinda bu sekilde yorumlarda bulunuyorsunuz,Mefail Beyi taniyanlar ne kadar beyefendi ve caliskan oldunu bilir.Hepimiz sarf ettigimiz sozler ve icra ettigimiz islerden sorumluyuz,vesselam.

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    ne mefail’miş bee. adam 50 yaşından sonra thy’na girdi yaş 60’ı geçti dede oldu o zaman bu zaman hala rusya’da müdür. allah gözünü doyursun be adam !

    Cevapla