featured

THY'NİN UÇAK KOLTUKLARI KÖY KAHVESİNDE

THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman’ın Trabzon’daki köyüne gönderdiği eski uçak koltukları, kahvehaneye yerleştirildi. Trabzonspor maçlarını izlerken kendinden geçen köylülere emniyet kemeri bağlatılıyor.
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman, uçakların eski koltuklarını 2 yıl önce baba ocağı Trabzon’un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy mahallesine gönderdi. Mahalle sakinleri, hemşerileri Ahmet Karaman’ın bu jesti karşısında çok mutlu oldu. Koltuklar, mahalledeki kahvehaneye yerleştirildi.
TRABZONSPOR’UN MAÇLARINI KONFORLU İZLİYORUZ
Hayatında hiç uçağa binmemiş olan Hüseyin Çakaloğlu, “Hemşehrimiz Karaman uçaklardan sökülen eski koltukları Beşköy’e hediye etti. Koltuklar kahvehaneye konuldu. Ben uçağa hiç binmedim ama uçak koltuğuna oturmuş oldum. Benim gibi köyümüzde hayatında hiç uçağa binmeyip koltuğuna oturan bir sürü insan var. Köyümüzün evladı mühendis olmuş, bizi unutmamış, bu koltukları göndermiş. Mutlu olduk tabi. 2 yıldır bu koltuklarda oturuyoruz” dedi.
Mahalle sakinlerinden Hasan Bayraktar ise, “12 yıldır uçağa biniyorum ama bizim köyümüzdeki gibi rahat uçak koltuğuna hiç oturmadım. Köy kahvesinde, uçak koltuğu herhalde Türkiye’de ilk. Maç izlemek için kahveye geliyoruz, koltuklar öyle rahat ki, Trabzonspor’un maçlarında hop oturup, hop kalkıyoruz. Hatta maçlarda gerildiğimizde emniyet kemerlerini bağlayıp, sinirlerimize hakim oluyoruz. Köye bu hizmete sunan hemşerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ UcaYa binmediler ama 2
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ ucak koltuklu koy kahvesi h101873 b00a6 e1490084406488

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 Yorum

  1. 6 sene önce

    Şimdi bu arkadaş bu koltukları oraya nasıl gönderdi, bunların masrafını cebinden mi ödedi, thynin 500 600 kg yük taşımada aldığı ücreti kendi köyüne gönderirken ödedi mi yoksa , çalışan herkesin hakkından mı ödetti? Thy dingonun ağırı mı kardeş, besbelli adam kafasına göre iş yapıyor, hesap vermiyor.

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Ne kadar gereksız ve ne kadar bos yorumlar yapıyosunuz once durumarını arastırın sonra varsa bır problemınız yorumunuzu yazarsınız ama dogru olanları Haberın baslıgıda tam gereksız yorumda bulunacaklara fırsat vermıs gıbı olmus olayın detayını bılmeden ben bırseyler buldum hemen yazıyım laf olsun torba dolsun dıye beklıyenler yazmıs hele bırde bırı yazmıskı tam laz ısı dıye o zaman o arkadasa sunu soylıyım karadenızde kullanılan bır laf vardır bazen duyarım bos konusanlara AFKUR DERLER cokta dogru demısler devam bos bos AFKURMAYA

    Cevapla
  3. Başkana dar gelmiştir o koltuklar ondan dolayı… biraz az ye be başkan o zaman bak o koltukları veriyonmu

    Cevapla
  4. 7 sene önce

    Deve kesme işind sonra koltuk krizi çıkmasın ? A.k’nin başını yemesin bu koltuklar yüzünden?

    Cevapla
  5. 7 sene önce

    Milyon dolarlık komponentler çöpe gittiği zaman neredeydin sefa bey kala kala koltuk haberlerinemi kaldın gene neyin peşindesin açık açık onu soyle

    Cevapla
  6. 7 sene önce

    Hurda değeri olan mallar onlar. Kim devletin 1 kuruşunu kendine harcar bizden değildir. Yazık Allah ıslah etsin

    Cevapla
  7. Kahvehane yerine bağış yapılacak çok yer var, yurtlar, okullar vb ….. Şu hemşericilik kadar ilker bir düşünce yok. Yazık….

    Cevapla
    • 7 sene önce

      Burası kahve değil köy odası. Koltuklarda THY nin değil eski rus uçağı koltukları. Hurda değeri bile yoktur. Çöpe atılacağına vatandaşın işine yaramış işte ne güzel.

      Cevapla
      • Laz kafası bu işte… kahvehane değilmişte köy odasıymış. Vs vs … çöpe atılacakmış. Resimlerden gördük çöpe atılacakları xxx.

        Cevapla