featured

THY'NİN RESMİ SPONSORLUĞUNU YÜKLENMİŞ OLDUĞU BATMAN EN KÖTÜ FİLMLER ARASINDA YER ALDI

Türk Hava Yolları’nın (THY) resmi sponsoru olduğu “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” 2016’nın en kötü filmleri arasında gösterildi.
Yılın en kötü filmlerinin ödüllendirildiği Golden Raspberry ödülleri veyahut yaygın ismiyle Razzies adaylıkları da, her yıl olduğu gibi, Oscar’dan bir gün önce açıklandı. Buna göre, 8 adaylıkla “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filmi ikinci sırada yer aldı.
Türk Hava Yolları, Warner Bros Pictures ile gerçekleştirdiği işbirliği için Türk Hava Yolları filosundan bir Boeing 777-300 ER tipi uçağını film temalı olarak boyayarak giydirmişti. Uçağın her iki tarafında eskitme yöntemiyle Batman ve Superman’in logoları yer almıştı.
5 MİLYON DOLAR ÖDEMİŞTİ
THY ayrıca Super Bowl’a 30 saniye reklam verme bedeli olarak 5 milyon dolar ödemişti.
Filmde Batman’i canlandıran Ben Affleck ile Lex Luthor karakterine hayat veren Jesse Eisenberg’ün de yer aldığı reklam, Caroline Panthers-Denver Broncos final maçı sırasında gösterilmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 7 sene önce

    36milyon$ veren bayan veda etmiş gidiyor…. sonrasında İlker, Abdulkadir, Yahya, Ahmet Olmamış ve diğer entelektüeller sırada… Nisan’ı bile bulmaz.. Mart ta bekliyoruz. Hadi beyler hazırlayın bavulunuzu, pılınızı pırtınızı.. yeter yedikleriniz, yeter batırdığınız paralar, yeter mahvettiğiniz kurumumuz… bırakın defolun gidin…

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Ah İlker ah. Yaktın THY yi sen. Paraları saçtın savurdun.

    Cevapla
  3. 7 sene önce

    Canları sağolsun!… O filmden “anlamayanları” Allah ıslah etsin!…
    Şimdi bir kere gitti 5 Milyon Dolar; o sadece Super Bowl için harcanan paracık… Bunun üzerine sponsorluk için ödenen sair bedeller, promosyonlar için yapılan harcamalar ne kadar tutar/tutmuştur dersiniz?
    Adaaam sende!… Bu sene bin tane kabin memuru, yüz tane flying chef daha atarız, oradan karşılarız… B77W’lerde kabin personeli servisi yetiştireceğiz diye boynu kesik tavuklar gibi dolanır kabinde…
    Ha bu arada, THY’ına bir önerim var. Elde geleceklerle birlikte 32 tane B77W var/olacak 300Y koltuklu. 3-3-3 Ekonomi kabinli 777 mi kalmış? Etihad, Emirates, KLM, AF, şunlar bunlar zaten 3-4-3 koltuklu kabindeler, QR da yenileri böyle 3-4-3’lü almaya başladı eskilerini de bu standarda getiriyor. Uçak başına yaklaşık 30 Y koltuk; %10 artış. Hiç fena değil!… Her uçuştan da 2-3 kabin personeli de azaltırlarsa, ohhh: mis gibi!… Akıllarına mı gelmiyor acaba?
    Hatta ekonomi yolcusunun konfor, ferahlık neyine? Elde aslanlar gibi 37 tane A333 var/olacak. Onların da kabinlerini değiştirin 2-4-2’den 3-3-3’e! Uçak başına en az fazladan 25 koltuk. Her uçuştan azaltın 2 de kabin personeli…

    Cevapla
  4. 7 sene önce

    Önceden 10 yılı aşkın bir süre başka bir reklam ajansında çalışmış biri olarak görevlendirilen reklam ajansının bunu THY yönetimine, yatırımcılarına, çalışanlarına ve kamuoyuna ne kadar sıkıntılı bir şekilde açıklayacağını anlayabiliyor, hangi mantıksal story line’a sokacağını da tahmin edebiliyorum.
    Olan olmuş, önemli olan ders çıkartmak. Bakın, zararın tazmini bile hazırlanmış: Morgan Freeman ile yeni yapılacak çalışma!
    Günü kurtaralım da bize yeter diyorlar herhalde. Başa saracağız yine.

    Cevapla