featured

THY'nin Özel Tasarlanan Uçağı Tanıtıldı

Atatürk Havalimanı’nda Türk Hava Yollarının Türk motifleriyle özel tasarlanan “Discover the Potential-Turkey” yazılı uçağının lansmanı yapıldı.

THY’nin Özel Tasarlanan “Discover The Potential-turkey” Yazılı Uçağı Tanıtıldı

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Atatürk Havalimanı’nda THY’yin “Turkey Discover the potential” logo ve desenleriyle branding çalışması yapılan Airbus A321 uçağının tanıtım lansmanına katıldı. Gövdesinde turkuaz renkli Türk motifleriyle özel tasarlanan uçak, “Discover the Potential-Turkey” yazısı ile hedef destinasyonlara uçarak, yatırımcılara davette bulunacak. Türk Hava Yolları Teknik Hangarında gerçekleştirilen tanıtımaEkonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve çok sayıda davetli katıldı.
Türkiye’nin kabuğunu kırdığını belirten Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, “Bugün çok önemli bir projeye tanıklık ediyoruz. Dünyadaki en büyük havayolu şirketlerinden biri olanTHY’nin bu çerçevede Türkiye markasınını Uluslararası camiada tanıtmada büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Türkiye kabuğunu ihracatta 2000’li yıllarda kırmaya başladı. Bugün geldiğimiz nokta takdire şayandır. 2015 dünya için olumsuz bir yıl olarak geçti. 1026 iyi bir yıl olarak geçeceğini umut ediyoruz. Her sorundan bir fayda ortaya çıkarabiliriz. Bir Türk işadamları olarak bunları yerine getirmek için gayret göstermeliyiz. Bundan 15 yıl önce ihracat rakamlarımızın bu hale geldiğini söylemek bir hayal ürünü olarak görülebilirdi. 15 yıl önce THY’nin dünya çapında bir şirket olacağını söylemek bir hayal olarak görülebilirdi. Geçmişte hayal edemediğimiz yaptığımızı görüyoruz. Artık Türk sanayicisi, işadamı geleceğe umutla bakıyor. Bundan 2 yıl önce başlattığımız Türkiyegücünü ve potansiyelini keşfet kampanyası sayın cumhurbaşkanımızın himayesinde sayın başbakanımızın öncülüğünde devam ediyor. 25 Aralık tarihinde Türk medyasındaki tanıtım kampanyaları da dikkat çekecek şekilde ortaya çıkıyor” dedi.
thy5_5
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Discover the Potential, gücü keşfet. Son derece anlamlı bir mesaj. Bu uçağın hazırlanmasında ve bu mesajın uçtuğumuz her yereTürkiye’nin mesajı olarak, insanları Türkiye çekmek adına götüreceğimiz bu mesajı bizim uçaklarımızla taşıyacak olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Biniş kartlarında, kolonyalı mendillerin üzerinde bulunmak üzere görsel çalışmalar başladı. Bir de tanıtım videosu yer alacak uçaklarımızda. TİM ile yakın bir iş birliği içinde çalışıyoruz. Türkiye’ye karşı dünyada duygulanan algı operasyonu yapanlara da bu mesajlarımızı taşıyarak göle maya çalacak ve inşallah tutacak” diye konuştu.
thy3_4

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir