featured

THY’den Yeni Omicron Tedbirleri

 

Türk Hava Yolları Covid-19 tedbirlerinde bir dizi değişiklik yaptı. Yolcunun Havalimanının gelişinden uçaktan inişine kadar olan değişiklikler Amerika Birleşik Devletleri yolcularını da etkiliyor.

İşte Yeni tedbirler

“Turkish Airlines Lounge hizmetlerindeki değişiklikler

Yeni Koronavirüs (COVID-19) küresel salgını sebebiyle Turkish Airlines Lounge hizmetlerimizde bazı değişiklikler planlanmıştır.

İstanbul Havalimanı dış hatlar Miles&Smiles, İstanbul Havalimanı iç hatlar, Ankara Esenboğa Havalimanı iç hatlar, Antalya Havalimanı iç ve dış hat salonları, İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hat salonu, Milas-Bodrum Havalimanı iç hat salonu, Moskova Vnukovo Havalimanı dış hat salonu, Miami Uluslararası Havalimanı dış hat salonu, Nairobi Jomo Kenyatta Uluslararası Havalimanı dış hat salonu, Bangkok Suvarnabhumi Uluslararası Havaalanı dış hat salonu ve Washington D.C. Dulles Uluslararası Havalimanı özel yolcu salonlarımız, gerekli hijyen önlemleri alınarak, yolcularımıza hizmet vermektedir.

Diğer yolcu salonlarımız geçici olarak hizmet vermemektedir.

Yurt dışı çıkışlı, Türkiye varışlı uçuş yapacak yolcularımız için bilgilendirme Detaylı bilgi Yurt dışı seferlerimizle seyahat ederek Türkiye saati ile 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren Türkiye’ye giriş yapacak yolcularımızın (aktarma yapacak yolcular ve 12 yaşın altındaki yolcular hariç) uçuşları öncesinde gerekli evrakları eksiksiz olarak tamamlamaları ve PCR testi veya aşı sertifikası gibi koşulları sağlamaları gerekmektedir. (abdpost)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir