featured

THY’den Yeni Hat

THY’den Çin’e yeni güzergâh: Haftada 7 gün Xian seferi

THY, Çin uçuşlarına 10 yıl aradan sonra yeni bir güzergah ekledi. İzin süreçlerinin tamamlanmasının ardından haftada 7 gün Çin’in Xian kentine uçuşlar başlayacak. Yeni güzergahın turizme katkısı olması bekleniyor.
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY’nin tarihi İpek Yolu’nun başlangıcı kabul edilen Çin’in Xian şehrine uçmak için gerekli onayların alınmasına ilişkin twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “#THY olarak en kısa sürede izin süreçlerini tamamlayıp seferleri başlatmak arzusundayız.”
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Türkiye’nin Pekin Büyükelçisi Emin Önen‘in,
“Xian, bilindiği gibi İpekyolu’nun başlangıcı kabul edilir. Milli gururumuz THY, şimdiye kadar Çin’e yaptığı uçuşlarına 10 yıl aradan sonra yeni bir güzergah daha eklemiş olduk. Haftada 7 gün gerçekleşecek uçuşların ülkemiz turizmine katkısı büyük olacak inşallah.” paylaşımı üzerine Önen’in emekleri için teşekkür ederek, yeni güzergahın müjdesini vermekten mutluluk duyduğunu, “30Ağustos öncesi çok sevindirici bir haber” olduğunu ifade etti.  
 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ bilal eksi 1

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir