featured

THY'DEN YENİ ATAMALAR

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi bugün aldığı genel kurul tarih değişikliğinin yanı sıra bazı bölüm yöneticilerinde değişilikler yaptı
Yapılan değişiklikler şu şekilde sunuldu
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 92f7f4fa 4142 41ba 8753 c6ebf27e7e88 e1490977750865
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. 7 sene önce

    Yusuf Yılmaz müdür benim diyordun,ne oldu KOÇ havanı aldın mı?Üzülme!müdür olacaksın ama muhtemelen koğuş müdürü.Seni gidi …

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Polisler her girdiği yerin mokunu çıkarıyor. Güvenlik Başkanlığına tecrübelerini aktarmak için katıldılar.R.Tiryakinin oyunuyla ilk gurup çıkınca yerine R.Tiryaki geçti.Uçuş işletmeye pilot olarak girdiler bir birlerine düşüp Ankaradan emniyetin yüzkarası yontmataş U.E taş ve Nodülü H.S.THY den ispiyoncu başı 330 cu E.G ve nodülü H.T la birlikte kurdukları ispiyonaj ağıyla başta polisler olmak üzere bir çok kişiyi işinden ettiler.

    Cevapla
  3. 7 sene önce

    Sen S.A ile düşüp kalkıp U.E ile dirsek temasında bulunursan yaptığın hainlikler bir gün gün yüzüne çıkar böyle rezil olursun.

    Cevapla
  4. 7 sene önce

    Ramazan seni uyardım zamanında ekmek yiyeceğin yere hainlik yapma diye.

    Cevapla
  5. 7 sene önce

    Ramazan Tiryakinin görev yaptığı sürede Havalimanı Koruma Şube Müdürü olarak mülki idare amirliğine THY nin sunduğu dilekçelere kim şerh koyup ret oyu verdiği tutanaklarda mevcut resmi yazıyla istensin bu adamın ne mal olduğu THY nin sefer geçikmelerinde nekadar payı olduğu ortaya çıkar.

    Cevapla
    • 7 sene önce

      Yazıklar olsun bunlaramı kapını açıp müdür yaptın,bunlar emniyetin habis urları, siz önce bunları pisikiyatriye gönderin sağlam raporu alabileceklermi bir görün.

      Cevapla
  6. 7 sene önce

    Onur Türkseven’le Ramazan Tiryaki birbirine benzeyen iki tip!Benim anlamadığım 14 Yıldır Ak parti iktidarda ama yönetici kadrolarında Ak partili dindar insanların haricinde her kesimden isimler var.Ya Fetö’cüler yönetici olmuş,ya masonlar.Bunlardan olmayanlarda ya alkol müptelası veya içki,kumar ve kadın peşinde koşan ahlâk yoksunları…

    Cevapla
    • 7 sene önce

      Nerde bunlar gibi karektersiz ispiyoncu var günümüzde revaçta.

      Cevapla
  7. 7 sene önce

    Kendini tatar ramazan havasına sokan müdürün geeçek yüzü; Kendınden once güvenlik müdürlüğünde çalışam Ahmet ve Gürseli müdürleri Fetocu Serhatla aynı kefeye koyup ispiyonaj sistemiyle Bursa dan emniyetci S.Y ve ankardan emniyetçi yontmataş U E.devreye koyarak iftiraen çıkarıp yerine çöreklenmiş bir ruh hastasıdır.

    Cevapla
  8. 7 sene önce

    Emniyette psiko olarak tanınan dediğim dedik çaldığım düdük misali ortada gezen adamdan biz kurtulduk Thy size yazık olmuş geçmiş olsun.

    Cevapla
  9. 7 sene önce

    Ben orda görev yaptım bu kapı mülki idari amirimin emriyle Ramazan Tiryakinin nuhalefetine rağmen açıldı, ancak busefer Tiryaki dış hattan gelen uçuş ekiplerine iç hatta devam etmesi halinde bu kapıyı kullanmasına izin verdi ancak dış hattan gelip dış hatta devam eden uçuş ekiplerine izin vermeyerek işi çıkmaza sokmuştur.Demekki bir yere girmek için işi boğuntuya getirmek lazım.

    Cevapla
  10. 7 sene önce

    Gökhan Dörtko’a yol gözüküyor galiba!

    Cevapla
  11. 7 sene önce

    Thy dış hattan gelip iç hatta devam eden pilotların uçuşa yetişmesi için mükimidari amire başvurup gümrüklü bir kapı açtırmıştı,bu kapı nedeni bilinmeyen şekilde kapattırılıp bir sürü tehire sevebiyet verilmiş, pilotlar bir sürü prosüdüre tabi tutulmuş ve tekrar açılma girişimine gümrük evet demesine rağmen iş hep
    yokuşa sürülmüştü..İşte zamanın Yokuş Yapan Havalimanı Sb. md.Ramazan Turhaki , Thy ye ve ekiplerine yaşattığı okadar olaydan sonra THY Bina Güvenlik Müdürü oluverdi yazık işler kime kalmış.

    Cevapla
  12. 7 sene önce

    Yeni görevlerinde başarılar.
    Allah utandirmasin.

    Cevapla