featured

THY'den Gizli Reklam

THY ‘Batman Superman’e Karşı’ filminde gizli reklamlarda yer aldı. Türk Hava Yolları ayrıca filmin başrol oyuncuları ile reklam filmi çekmek için girişimlere başladı.

İzlenme rekorları kıran reklamları, dev bütçeli sponsorlukları, ünlü yıldızlarla yaptığı işbirlikleri ile dikkat çeken Türk Hava Yolları (THY), yine adından söz ettirecek bir adıma imza attı. THY, Amerika’da 450 milyon dolar bütçeli yılın en çok merak edilen filmlerinden ‘Batman Superman’e Karşı’da, gizli reklamla yer aldı.
STARLARLA REKLAM FİLMİ ÇEKİLECEK
 
THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, böylesine büyük bütçeli bir Hollywood filminde ilk gizli reklamı olan Türk şirketi olduklarını belirterek, “Filmdeki en önemli düğümlerden birisi de THY uçağında çözülüyor” dedi. Burada logo, reklam ve isimleriyle yer alacaklarını da kaydeden Aycı, “Ayrıca bu filmde kullanılacak Batman’ın Batmobile aracını da Türkiye’ye getirip, sergileyeceğiz” diye konuştu. THY‘nin ayrıca, filmin başrol oyuncularını yeni reklam filmlerinde oynatmak için görüşme yaptığı öğrenildi. THY yetkilileri, “Anlaşma olursa Superman’i oynayan Henry Cavill ve Batman‘i canlandıran Ben Affleck, THY reklamlarında oynayacak” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 sene önce

    paraları saçın bakalım filmlere,liglere,sponsorluklara bilmem neye! bu işlere bu kadar çok para saçan şirketlere gelişmiş ülkelerde iyi gözle bakmazlar haberin olsun torpilli başkan!

    Cevapla