featured

THY’DE ATAMA FURYASI DEVAM EDİYOR

 

Türk Hava Yollarında bugün yapılan toplantıda yeni atama kararları alındı.

İşte yapılan yeni atamalar;

Sn. Mehmet Kerem Kızıltunç’un Genel Müdür (Kurumsal Gelişim ve BT) yardımcısı olarak atanmasına,

Sn. Özlem Öncel’in Kabin Hizmetleri Başkanı olarak atanmasına,

Sn. Büşra Yıldız Korkmaz’ın Kabin Performans ve İş Geliştirme Müdürü olarak atanmasına,

Sn. Hüseyin Murat Ersoy’un Uçuş İşletme Başkanı (Başpilot) olarak atanmasına, karar verildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 Yorum

  1. 2 sene önce

    Sayın Bolat göreve başlar başlamaz ilk sözü, alacağımız kararlarda temel yaklaşımımız, istişare ile adalet anlayışı içerisinde atamalarda performans, ehliyet ve liyakat esaslı olacaktır dedi.İlk icraate baklım Uçuştan Sorumlu Gen Müd yardımcısı ve Uçuş işletme Başkanı sizce liyakate göremi seçildi? Sırada adelet var, gözümüz yollarda..

    Cevapla
  2. Haksız yere işlerinden olan insanların tekrar iş haklarının geri verilmesi ve bu kötü dönemden kurtulması dileğiyle

    Cevapla
  3. 2 sene önce

    Sayın Bolat dakika 1 gol 1, bürakrasiden bi haber, yazışmayla alakası olmayan bir kaptanı tuttunuz uçuş işletme başkanı yaptınız.Nasılmı? M Ersoy talpa başkanı iken kendidine randevü veren Hava İş Sendika başkanı, toplantıya gelmemiş vekil tayin etmiştir, işin ciddiyetini anlayamayan M Ersoy da orayı terketmek yerine vekille toplantıya devam etmiştir.Bu arkaşımızmı bize uçuş işletme başkanı olup haklarımızı savunacak .Bu kadar kaptanın arsından bilerekmi bu kaptanımızı seçtiniz? Liyakat anlayışınıza pes doğrudu!!

    Cevapla
  4. 2 sene önce

    Boeing 737 filosu olarak adalet ve ekip planlama problemlerinin giderilmesini bekliyoruz, 4 bacaklı, 5.bacağı pas olan PUGS uçuşlar, min rest ile çift ana üs muafiyeti, 17 kare yatılar, IST base ekiplere Saw dan uçuş planlamaları, Afrika uçuşları, Anadulujet uçuşları ve sürekli değişen programlar, adaletsiz ve orantısız planlamalar başlıca çözüm bekleyen sorunlar…Beklentimiz ve umudumuz büyük, inşallah 737 filosundan gelip 737 filosuna ihanet edenlerden olmaz….

    Cevapla
  5. 2 sene önce

    Talpa da yaptıkları Uçuş İşletme Başkanıyken yapacaklarına kanıt olmuş!!!

    Cevapla
  6. 2 sene önce

    THY nin şımarık çoçoğu THY ye uçuş işletme başkanı olmuş.

    Cevapla
  7. 2 sene önce

    Boeing 737 filosu olarak adalet ve ekip planlama problemlerinin giderilmesini bekliyoruz, 4 bacaklı PUGS uçuşlar, min rest ile çift ana üs muafiyeti, 17 kare yatılar, IST base ekiplere Saw dan uçuş planlamaları, Afrika uçuşları, Anadulujet uçuşları ve sürekli değişen programlar çözüm bekleyen sorunlar…Beklentimiz ve umudumuz büyük, inşallah gidenler gibi olmaz…

    Cevapla
  8. 2 sene önce

    Murat Ersoy kaptan Talpa başkanlığına devam edecek ki acaba?

    Cevapla
  9. 2 sene önce

    Well deserved @Kerem_Kızıltunç

    Cevapla
  10. 2 sene önce

    Liyakatli olunacaksa önce murat ersoy yani anadolu uni mezunlarının birbirini kayırması bitmeli! Boğaziçi, odtü mezunlarından bile iyi sanıyor adamlar kendilerini

    Cevapla
  11. Murat Ersoy çok isabetli bir atama… Artık Tkda liyakat ve adalet dönemi başlamıştır.Umarım haksız yere işten çıkartılan tüm emekçiler işlerine geri iade edilir…

    Cevapla
  12. mağduriyetler giderilmeli

    Cevapla
  13. 2 sene önce

    Murat Ersoy mu sert değişiklik?

    Cevapla
  14. 2 sene önce

    Uçak kıran olayda yaraladığı amirle kavga eden devresini olayın üstüne sünger çekip VİP filo kaptanlığına atayan xxxx hala duruyormu?yada VİP filoyla fantezi yapmasına onca vukuatına (özel sınıf açılıp tek başına kaptan olması eğitimi biter bitmez VİP de kaptanlığa başlamasına rağmen )torpiline kimsenin gücü yetmedimi?

    Cevapla
  15. THYdeki yeni atamalar hayırlı uğurlu olsun  Prof. Dr. Ahmet Bolat thy’de ciddi bir düzenleme yapıyor umarım herkes için güzel olur.

    Cevapla
  16. 2 sene önce

    Kabin ve kokpitte sert değişiklikler bunlar.

    Cevapla