featured

THY Morgan Freeman’lı yeni reklam filmi “Pangea” ile yeniden Super Bowl’da

 

Morgan Freeman, beş yıl aradan sonra Türk Hava Yolları’nın ikinci kez reklam yüzü oldu

Türk Hava Yolları süper kıta Pangea’dan esinlendiği yeni reklam filmini yayınladı. Morgan Freeman’ın rol aldığı yeni reklam filmi “Pangea” 13 Şubat Pazar günü yayınlanacak 56. Super Bowl’da da milyonlarca izleyici ile buluşacak. Milli bayrak taşıyıcı dünyanın en çok izlenen spor etkinliği Super Bowl’da bu sene altıncı kez yer alacak. Filmde milyonlarca yıl önce tüm kıtaların tek bir kara parçası olduğu süper kıta Pangea’dan ilham alarak kişileri ve dünyayı yeniden bir araya getirebilme mesajı veriliyor.

Uzun yıllardır Super Bowl reklam kuşaklarında yer alan Türk Hava Yolları, ilk kez 2016 yılında Ben Affleck’in başrolde yer aldığı ‘Batman v Superman’ filmi sponsorluğunda “Fly to Gotham and Metropolis City”, 2017’de Morgan Freeman ile “Dünya Daha Büyük, Keşfet”, 2018’de Dr. Mehmet Öz ile “Beş Duyu”, 2019’da ünlü yönetmen Ridley Scott’ın çektiği “Yolculuk”, 2020’de ise “Adım At Dünyaya” filmi ile Super Bowl’da yer almıştı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Dünyanın en çok izlenen spor etkinliği “Super Bowl”da altıncı kez yer almaktan dolayı mutluyuz. Bu organizasyonda yer alan tek Türk markası olarak ülkemizi küresel ölçekte gururla temsil ediyoruz. Pangea konseptinden yola çıktığımız bu filmimizde Morgan Freeman gibi önemli bir yıldız ile ikinci kez bir iş birliğine imza atmış olduk. Kendisinin güçlü anlatımı ve oyunculuğuyla uzakları yakın hissettireceğimizin mesajını başarılı bir şekilde verdiğimize inanıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Pangea konsepti, dünyanın en çok uluslararası noktasına uçan Türk Hava Yolları’nın geniş ağının birleştiriciliğini vurgulaması ile öne çıkıyor. Süper kıta Pangea, günümüzde var olmamasına rağmen; Türk Hava Yolları insanları ve kültürleri birleştirmenin verdiği gurur ile birleşme ve buluşmanın küresel bir aracı olarak “uzakları yakınlaştırma” mesajı üzerinde duruyor. Küresel bayrak taşıyıcı yeni filmi ile rakipsiz ağı ve ödüllü hizmetleri ile daha çok kişiyi ve ülkeyi birleştirme motivasyonunu aktarıyor.

2021 yılı Eylül ayında başlayan reklam filminin çekimleri İstanbul ve New York’ta gerçekleşti. Filmde gerçek görüntülerin yanı sıra görsel efektler ve bilgisayar destekli canlandırma sahneleri de yer alıyor. Reklam filminde 2017 yılından sonra ikinci kez markanın reklam yüzü olan dünyaca ünlü aktör Morgan Freeman güçlü seslendirmesi ve etkileyici oyunculuğu ile markanın mesajını başarılı bir şekilde ulaştırıyor. Reklam filmi, dünyanın en çok ülkesini birbirine bağlayan Türk Hava Yolları’nın küresel kampanyası kapsamında 136 ülkede izleyicilerle buluşacak.

Dünya’nın en çok uluslararası noktasına uçan Türk Hava Yolları Avrupa, Asya ve Afrika’nın merkezinde, eşsiz jeopolitik konumu ve geniş uçuş ağı ile uzakları yakın etmeye devam ediyor. 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 2 sene önce

    kadroları din iman fışkıran imam hatiplilerle doldur, şirkette yiyorsa cumaya gitme… paralayı atayizt morgan reyiz götürsün.yaşlanmışsın yalnız üzdü.

    Cevapla
  2. 2 sene önce

    illa ki birileri bir ismi kötü kullandi diye önyargili davranmamak lazim ama, PANGEA yurtdisinda FETÖ’nun cesitli kurumlarinda kullandigi bir isimdi.

    Cevapla