featured

THY, İstanbul Havalimanından 4 Yeni Hat Daha Açtı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya üzerinden dört yeni iç hat açıldığını duyurdu.
Bilal Ekşi tarafından açıklanan duyuruda Erzurum, Konya, Malatya, Samsun olmak üzere iç hat ağının 13’e dış hat ise 10 yükseldiğini bildirdi.
İşte Bilal Ekşi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan o açıklama;

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 5 sene önce

    Mart için dört yeni iç hat açmasına açtılar ama iç ve dış hatlarda frekans azaltmasına da gittiler. Sonuç olarak, ISL’den olacak uçak hareketi sayısı Şubat ile hemen hemen aynı düzeyde kalacak (günlük ortalamaya da bakılırsa…). Ayrıca ISL’de “base edilen” uçak sayısında da zannederim bir fark olmadı ancak buradaki 738’lerin sayısı 3’ten bire indirilmiş olacak, farkı 320’ler kapatacak. Bir bakıma “Ali Veli, Veli Ali” durumları var. Mart içinde arada bir geniş gövdelilerle uçuş konacak mı; onu da merakla bekliyorum… Yapılan birkaç deneme dışında, ISL’ye geniş gövdelilerin hiç uğratılmaması acaba neden? Henüz tam çalışır VDGS olmaması tek neden mi? Hem TK, hem de IGA kamu oyunu (ve özellikle bizim gibi meraklıları) tatmin edecek açıklamalardan özellikle kaçınıyorlar izlenimi edindim…

    Cevapla
  2. 5 sene önce

    daha once kontrol ettigimde thy sitesinde subat sonrasina ISL bileti yoktu (martta zaten IST orasi olacak diye). simdi mart sonuna kadar ISL biletleri mevcut. tasinmanin nisanda olacagi bu kadar barizken hala aciklamamalarini anlamiyorum.

    Cevapla