HABER GÖNDER
Türk Hava Yolları (THY) İngiltere otoritelerinin aldığı karar doğrultusunda Türkiye’den bu ülkeye yapılması planlanan seferleri kargo uçuşları hariç olmak üzere koronavirüs önlemleri kapsamında geçici olarak askıya aldığını duyurdu.
Konuyla ilgili olarak THY’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Birleşik Krallık otoriteleri tarafından alınan kararlara istinaden 12 Mayıs 2021, 06:00’dan (GMT+3) itibaren geçici bir süreyle Türkiye çıkış – Birleşik Krallık varışlı uçuşlar (kargo hariç) yapılamayacaktır. Birleşik Krallık’tan Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden aktarmalı olarak diğer ülkelere yapılacak uçuşlarımızda ise herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Karara ilişkin güncel bilgiler web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanacaktır.”
Dünyanın En İlginç Boeing 747 Kullanımları
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yani THY durdurmamış, Birleşik Krallık (yani İngiltere) durdurmuş, THY de bu karara uymuş. Haberi tersten vermek THY’nı yüceltmez.
Dünyada covid belasını başarıyla heryere ulaştıran Tk. Varlık fonuna para girsin diye heryere bilet satan Tk. Vatandaşa hem maddi hem manevi büyük bir yüksün.