featured

THY AKADEMİ UGETAM İLE PROTOKOL İMZALDI

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Akademisi ve eğitim işlerinden sorumlu şirketi UGETAM ile hizmet protokolü anlaşması imzaladı.
 
Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Akademisi ve Eğitim İşlerinden Sorumlu Şirketi UGETAM arasında eğitim desteği – eğitmen teminiyle birlikte, sınıf, laboratuvar, donanım ve malzemelerini de karşılıklı olarak tahsis edebilmelerine imkan tanıyan protokol imzalandı.
Türk Hava Yolları’nı temsilen İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim ÇAY, UGETAM A.Ş. adına Genel Müdür Dr. Şenol YILDIZ’ın imzalarıyla hayata geçen protokol uyarınca Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, UGETAM’a ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim ve danışmanlık hizmeti verecek.
İmza töreninde Türk Hava Yolları adına söz alan Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdür  Yardımcısı Abdulkerim ÇAY, “UGETAM ile Havacılık Akademimiz arasında tesis edilen güç birliğinin eğitim alanında ortaklaşa  yürütülecek projelere olumlu katkılarını en kısa sürede göreceğimize inanıyoruz“ dedi.
UGETAM A.Ş. Genel Müdürü  Dr. Şenol YILDIZ ise ‘’Ülkemizin ulusal gururu Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, geleceğin profesyonelleri ve yöneticilerinin  yetiştirilmesinde çok büyük katkı oluşturduğu kanaatindeyim.’’ dedi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ DSC09259

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Soldan itibaren say…. saydır gitsin….

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    İmza atmak var bir de bunu yönetmek var. Fotoğraftakilerden THY ekibinden hiç biri bunu yapacak yetenekte değil.

    Cevapla
  3. Ezik Başkan yazıda adın bile geçmiyor artık.

    Cevapla